Künefe’de Bir Efsane : “ Bellur Saray “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gastronomi şehri Hatay’ın mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan Künefeyi her yerde bulabilir ve tadabilirsiniz.Ama bazı yerlerde tadına baktıktan sonra işte enfes künefe lezzeti diyebilirsiniz.İşte öyle bir mekan Bellur Saray..

Künefe konusunda o kadar profesyoneller ki Antakya Künefesi’nin coğrafi işaretini alan ve Türkiye’nin tek tescilli künefesi olma  başarısını göstermişler.Aynı zamanda geleneksel ev yapımı künefe formatlarından vazgeçmemişler.Hak böyle olunca da onlara en iyi künefeyi sunmak sizlere de keyifle bu lezzeti yemek kalıyor.

Geleneksel ev yapımı künefeyi bire bir müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Bellur Saray’ın başarılı işletmecisi Levent Tınaş,Covid-19 salgını dolayısıyla vermiş oldukları zorunlu aranın ardından bu damak çatlatan lezzeti kaldıkları yerden devam ettirdiklerinin altını çizerek herkesi eşsiz künefe lezzetlerini tatmaya davet etti.Tınaş:” Bellur Saray Künefe lezzetini bilenler bilir.Bizler en iyi künefe lezzetini sunmak adına ilk günkü heyecan ile işimizi yapma gayretindeyiz. Alanında deneyimli künefe ustalarımız en iyi malzemeleri kullanarak yaptıkları künefeleri en leziz biçimde yapmak adına ellerinden gelenin fazlasını yapma çabasındalar. Olmazsa olmazımız olan hijyen konusunda asla taviz vermeden sunduğumuz künefemiz bugün bölgede marka haline gelmiştir.Antakya’da ve katıldığımız fuarlarda künefemizle tam not almanın haklı gururunu yaşamaktayız.Bellur Saray’ın leziz künefe lezzetini tatmak isteyen herkesi işletmemize bekliyoruz.”dedi.

Bellur Saray’da Antakya Künefesi  başta olmak üzere, Yaş pasta çeşitleri,Pizza, Hamburger, Cheeseburger, Kasap köfte, Sandviç çeşitleri, Salata çeşitleri, waffle çeşitleri, Kahvaltı tabağı, Cheesecake ,frozen, smoothie,sıcak-soğuk içecekleri ile  başarılı sunumlar müşterilerden tam not almaya devam ediyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu