KUMLU’DA CHP’LİLER ZAFER YEMİNİ ETTİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanlığı tarafından Kumlu’da düzenlenen iftar programında partili vatandaşlar bir araya gelerek 31 Mart’ta zafer yemini etti.

Programa Geçmiş dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Matkap, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve Nermin Yıldırım Kara, geçmiş dönem CHP Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki, CHP Kumlu Belediye Başka Adayı Ali Çimer, CHP İlçe Başkanı Murat Göçer ile birlikte ilçe teşkilatı, geçmiş dönem yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kardeşlik sofrasında hep birlikte iftar yapıldı.

SAVAŞ: KUMLU BİZİM CANIMIZ

Programda konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kumlu’da da 15 ilçede de iktidarın ve ortaklarının yönettiği belediyelerin işlerini kendilerinin yaptığını belirtti. Türk bayrağının altında toplandıklarını ve parti ayrımı yapmaksızın herkese eşit hizmet ürettiklerini kaydeden Savaş, “Cumhuriyet Halk Partimizin ilimizdeki mevcut yöneticileri ile geçmiş dönem yöneticileri ve üyeleriyle iftar sofrasında buluştuk. Ramazan ayının barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını, tuttuğumuz oruçların kabul olmasını dilerim.

Seçimlere çok az bir süre kala yol arkadaşlarımızla her türlü saldırıya rağmen birlik ve beraberlik içinde seçimlere gitmenin mutluluğu içindeyiz. Ramazan’ın güzelliğinin tüm gönüllere dolmasını temenni ediyorum. 15 ilçede omuz omuza el ele veriyoruz, Hatay’ın ayağa kalkması için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇİMER: KUMLU BU KEZ CHP DİYECEK

CHP Kumlu Belediye Başkan Adayı Ali Çimer konuşmasında; “Kumlu’muzu Hatay Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kazanarak hizmetlerde koordinasyonu sağlayarak ilçemizi depremin etkilerinden arındıracağız. Bu anlamda CHP ailesi olarak Kumlu’da bu seçimde çok iddialıyız. İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımızdan yetkiyi alacağız ve Kumlu’muzu kalkındıracağız. Bizimle birlikte programa katılan siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta seçim zaferimizi de birlik sofralarında kutlamayı niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Çimer’in ardından protokol üyeleri de birer selamlama konuşması gerçekleştirdi. Programda aile fotoğrafı çekildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu