KULÜBÜN DEVAM ETMESİ DESTEĞE BAĞLI!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, stat olmadan bir sezon geçirmelerine play-off mücadelesini devam ettirdiklerini kaydederek, takımın bu pozisyonda ilerlemesinin mümkün olmadığına yönelik yaptığı açıklamayla kentin yöneticilerini desteğe çağırdı.
Derincespor galibiyeti sonrasında İskenderun’da İskenderun ORG Haber ekibine konuşan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, aldıkları üç puanın Play-Off iddialarını devam ettirdiğini kaydederek, maç eksiğiyle iyi bir sıralamada olduklarını ancak, gerçek sıralamanın 4 veya 5 olduğunu anlattı.
VAAT VAR DESTEK YOK
İskenderunspor’da ilgili ekonomik sıkıntıların yaşandığının altını çizen Kulüp Başkanı Bolat “İskenderunspor’un hiçbir yerden bir kuruş geliri yok. Stadı yok sadece vaat var. Başka bir şey yok. Bizim için önemli olan Amed maçına konsantre olup kazanmak için çalışıyoruz. Kulübün devam etmesi için radikal kararlar almak zorundayız. Transfer bitmeden önce bazı kararlar çıkacak. Şu anda bu maçın haricinde bir şey konuşmak istemiyorum. Ama stadın olmaması bizi ciddi anlamda yordu. Stat olmamasına rağmen 2 seneden beridir deprem geçirmiş bir şehir olarak bu takım play off potasında. Tek başıma tutmam her halde büyük bir mucize. Bu şehirden bunun reaksiyonunu bekliyoruz. Bu şehirden bunun yardımını bekliyoruz. Bu kulüp bu şekilde devam etmez. Rakiplerimizin statları var. Bizim stadımız yok. Bu stat olayından gerçekten üzüntülüyüm. Bunu da her yerde konuşacağım. Sıkıntılı bir sürecin içerisine girdik ama inşallah elimizden geleni yapacağız. En azından kendi ilimizde oynuyoruz” şeklinde konuştu.
KULÜBÜN DEVAM ETMESİ DESTEĞE BAĞLI
Başkan Bolat, tam anlamıyla destek sağlanması durumunda çok büyük işler yapabilecek güçte olduklarının altını çizerek “Belediyeler bize destek verirse kulüp devam eder. Burada geçler yetişsin ben başkan olurum olmam hiç umurumda değil artık. Önemli olan bu kulübün yürümesi, bu kulübün yürümesi için de bütün iş adamlarının, bütün devlet bireylerinin, belediyelerin, valiliğin, herkesin el atması lazım. Türkiye’de 136 profesyonel kulüp var. Bunun ikisi Hatay’da, bir tanesi İskenderun’da. Bakın bugün profesyonel futbolcuları iki tane yaptık. Daha dört yapabiliriz. 5 yapabiliriz. Bu takım olmazsa hiç birinin profesyonel olma sansı yok” diye konuştu.
Hafta sonu oynanacak Amedspor maçına da değinen Bolat, tek hedeflerinin üç puan olduğunu, galibiyetin yanında rakiplerini de en iyi şekilde ağırlayacağını açıklayarak “Amed takımını, yöneticilerini şehrimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Onlar için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kırıkhan stadına maalesef seyirci alınmıyor. Seyircileri gelmeyecek. Elimizden gelenin en iyisini yapıp 3 puanı almak istiyoruz. Bizim için çok önemli şu anda tamamen bizim ve futbolcularımızın ve hocalarımızla birlikte Amed maçına odaklandık. Taraftarlarımızı Amed maçına bekliyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu