Kulübe çöktü 3-1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor yedek oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıktığı Kasımpaşa deplasmanında bozguna uğradı. Maçın ilk dakikasında şok bir golle geriye düşen bordo beyazlılar, 6’ıncı dakikada da ikinci golü yiyerek maça havlu attı. Maçı 3-1 kaybeden Hatayspor’da özellikle savunma ve orta saha mevkilerine nokta transfer yapılması gerektiği kez daha ortaya çıktı

Atakaş Hatayspor Süper Lig 20’inci hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Önemli isimlerden yoksun bir şekilde İstanbul’a giden Hatayspor yedek oyuncuların çoğunlukta olduğu bir kadroyla sahaya çıktı. Ömer Erdoğan maça, Abdullah Yiğiter, Sadık Baş, Simone Falette, Fatih Kuruçuk, Bülent Cevahir, Isaac Sackey, Dylan Saint-Louis, Muhammed Mert, Saba Lobjanidze, Mohamed Kamara ve Mame Diouf 11’iyle başladı.

HATAY 6 DAKİKADA 2 GOL YEDİ!

Ev sahibi ekip ilk 6 dakika 2 gol bularak Hatayspor’un tüm planlarını alt üst etti. Kaleci Abdullah’ın yanı sıra Hatayspor orta saha ve savunmada ciddi sıkıntılar yaşadı.

Maçın henüz ilk dakikasında Hatayspor 1-0 geriye düştü. Ouannes’in ceza yayına doğru attığı yerden pasta Eyserric topun gelişine çok iyi vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Abdullah’ın bakışları arasında ağlarla buluştu.

Hatayspor bu golün şokunu üzerinden atamadan kalesinde bir gol daha gördü. Sackey’den topu kapan Eyserric topu Umut’a gönderdi. Umut Bozok’un şutunda üst direğe de çarpan top ağlarla buluştu.

19’uncu dakikada Hatayspor etkili geldi. Diouf’un indirdiği topla buluşan Kamara dönerek vuruşunu yaptı top yandan auta çıktı.

23’te Kasımpaşa yine çok etkili geldi. Ahmet Engin ileriye doğru atılan topu kontrol etti ve kalesini terk eden Abdullah’tan sıyrıldı. Açısını kaybeden Ahmet topu arka direğe doğru ortaladı. Ancak top hiçbir takım arkadaşıyla buluşmadı.

İlk yarının son saniyelerinden Kasımpaşa bir kez daha gole yaklaştı. Travnik’in sağdan yaptığı ortaya hareketlenen Umut topa dokunamadı. Arka direkte topla buluşan Doğucan kaleye sert bir şut gönderdi. Top yan ağlarda kaldı.

Hatayspor maçın ilk yarısını 2-0 yenik kapattı.

ÖMER HOCA 3 OYUNCU BİRDEN DEĞİŞTİRDİ

Bordo beyazlı ekibin teknik patronu Ömer Erdoğan ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliğiyle başladı. Sackey, Bülent ve Falette oyundan çıkarken, Onur Ergün, Burak Öksüz ve Kamil Ahmet Çörekçi oyuna dahil oldu.

İlk 45 dakikada olduğu gibi ikinci yarıda ev sahibin ekibin kontrolünde başladı. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde fark 3’e çıktı. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Dylan topu uzaklaştırmak istedi. Dylan’ın vuruşunda takım arkadaşına çarpan top Travnik’in önünde kaldı. Travnik’in gelişine yaptığı vuruşta top üçüncü kez Hatayspor ağlarıyla buluştu.

68’de Umut’un pasında Ahmet farkı 4’e çıkardı ancak yan hakem pozisyonun ofsayt olduğunu belirledi.

69’da Muhammet Mert oyundan çıktı. Mehdi Boudjemaa oyuna dahil oldu.

71’de Kamara ceza sahası dışından şansını denedi top kalecide kaldı.

72’de ev sahibi ekipte Eren çalımlarla ilerdi ve şutunu attı top üstten çıktı.

ONUR FARKI 2’YE İNDİRDİ

75’inci dakikada fark 2’ye indi. Sağ kanattan gelişen Hatayspor atağında Dylan topu ceza sahasına gönderdi. Ön direkte topla buluşan Onur Ergün rakibinden sıyrıldıktan sonra dar açıdan düzgün bir vuruş yaptı ve kaleci Ertuğrul’u mağlup etmeyi başardı.

3-1’den sonra Hatayspor farkı 1’e indirmek için rakip kaleye gitmeye çalışsa da istediği fırsatları üretmekte zorlandı. 88’de Saba yerini genç forvet Bertuğ Yıldırım’a bıraktı.

Maçın sonuna 7 dakikada ilave edildi. Bu bölümde başka gol olmadı ve Hatayspor rakibine 3-1 yenilerek Süper Lig’in ikinci yarısına puansız başladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu