Kültür Koleji’nden Esnafa Destek ; % 50 İndirim

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizin saygın eğitim kurumları arasında yer alan ve Covid-19 salgını sürecince öğrencileri için verdiği uzaktan eğitimdeki başarısı ile takdir toplayan Kültür Koleji,Pandemi sürecinde ciddi ekonomik sıkıntılar yaşayan esnafa destek amacı ile çocuklarına % 50 İndirim kampanyası düzenledi.

Esnaf adına Kültür Kolejini ziyaret ederek düzenlenen indirdim protokolüne imza atan Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkan Vekili Ali Baklacı, Kültür Koleji kurucularından Sibel Güzelmansur’a bu uygulamaları nedeniyle teşekkür etti.İmza törenine Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası  Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Büyükaşık ve Hüseyin Bereketoğlu da katılım gösterdiler.

İmzalanan protokolün ardından açıklama yapan Kültür Koleji kurucularından deneyimli eğitimci Sibel Güzelmansur ; Esnaf olduğunu kuruma sunacağı vergi levhasıyla kanıtlayan herkese yüzde 50 indirim uygulayacaklarının altını çizerek  yaptığı açıklamasında :” Koronavirüs nedeniyle zor bir dönemden geçen esnafımıza destek olmak amacıyla bu işbirliğine imza attık. Esnaf çocuklarımızın uygun bir ücretle kaliteli eğitime ulaşmasını istiyoruz.Yoğun ilgi göreceğine inandığı kampanyanın iki tarafa da hayırlı olsun.”dedi.

Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odasına  üye olan 750 esnafı durumdan haberdar edeceklerini söyleyen Ali Baklacı, “Kültür Koleji kurucusu Sibel Güzelmansur’a esnafın yanında oldukları için tüm esnafların adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu