KÜÇÜKLER: “ANTAKYA BAHANE ÜRETENLERE DERS VERECEK”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İyi Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Ferhat Küçükler, Antakya’nın 31 Mart’ta bahane üreten partilere ve adaylarına büyük ders vereceğini söyledi.

Deprem sonrası hükümetin temsilcileri ile yerel iktidarın temsilcilerinin sınıfta kaldığını ifade eden Küçükler, Antakya insanının ferasetine güvendiğini de sözlerine ekledi.

“PSİKOLOJİK ENKAZ ALTINDAYIZ”

İYİ Parti Antakya adayı Ferhat Küçükler, “Depremden 14 ay geçmiş ama biz hale psikolojik bir enkazın altındayız, hepimizde bir mutsuzluk ifadesi var. Enkazın altından halen bizi çıkarması gereken sayın hükümet ve sayın ana muhalefetin, Hatay’daki etkileri tabiri caizse, enkazın altında kalmış Antakya halkına, birbiriyle tepişmekten kalkmasına fırsat verilmiyorlar. Kardeşim gidin siyasetinizi başka yerlerde yapın, Hatay’da siyasal olmasın. Bana kalsa seçim de olmamalı, bunu tüm açık yüreklilikle söylüyorum, Hassa, Kırıkhan, Antakya, Defne, Samandağ yerle yeksan olmuş, özellikle tırnak içerisinde söylüyorum “devletin ekmeğiyle büyümüş, devletin bir kuruşunu bile heba etmeyecek; sayın valilerimiz, kaymakamlarımız atansın buraya 5 sene seçim yapılmasın bir an önce ayağa kalkalım. Ama maalesef hükümetimizin devletin içini boşalttığını, liyakatsiz kadrolardan oluştuğunu görmekteyiz bu da bizim yüreğimizi acıtmakta. 6 Şubat depremlerinden sonra Hatay’ın evladı olup ayrım yapan benim gözümde bu saatten sonra haindir. Gün birlik günü siyaseten de birlik günü milli beraberlik olarak da gün birlik günü.”  İfadelerini kullandı.

“DEMOGRAFİK YAPILARIMIZLA İLGİLİ KAYGILARIMIZ VAR”

Demografik yapıların önemine vurgu yapan Küçükler, “6 Şubat öncesi demografik yapımızla ilgili kaygılarımız varken üstüne gelen deprem tuzu, biberi oldu. Birçok insanımız depremde hayatını kaybetti ama birçok insanımız da şehir dışında. Türkiye’nin en güzel şehirlerinde yaşasalar da Antakya sevdasıyla yanıp tutuşuyorlar ancak bunların gelmesi için umut vermemiz lazım. Yol, park, bahçe, fıskiyeyi zaten belediye yapmak zorunda, önce umut vermemiz lazım, insanımıza umut olmazsak şayet, korkarım ki gidenler oraya yerleşecek ve yeni okul sezonu başlamadan önce de bir kısın Antakyalı, Hataylı insanda şehir dışına gitmek zorunda kalacak. Bu da Hatay’ın demografik yapısının daha da kötüye gitmesini sağlayacak, korkuyoruz ki kırk asırlık Türk yurdunu bu süreçten sonra kötü günler bekleyecek. Kısır çekişmelerden halkı kurtaracağız. Özellikle şu mesajı vereceğiz Antalya’nın insanı ana muhalefete ve hükümete bir ders verdi denilecek. Hükümet Antakya’yı kaybettiğinde işte o zaman kıyamet kopacak. AK Parti seçmeni de ana muhalefet seçmeni de ders verecek. Antakya çocukları diye başladığımız bu hareketi tarih şöyle yazacak; Antalya’nın çocukları onları ihmal edenlere, onları hizmetsiz bırakıp, bahane üretenlere bir ders verdi diyecek.” Şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu