Krizin adı Ruben Ribeiro!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ruben Ribeiro’un eşine şiddet uyguladığı için Portekiz’de gözaltına alındığı ve ev hapsi cezası aldıktan sonra Türkiye’ye kaçtığı iddia edildi

Atakaş Hatayspor’un Portekizli yıldızı Ruben Ribeiro, yakın süreçte ülkesi Portekiz’de eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle ev hapsi cezası alırken, uygulama hayata geçmeden Türkiye’ye kaçtığı öne sürüldü. Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Dünya Kupası nedeniyle ulusal liglere verilen arayı ülkesinde değerlendiren Hataysporlu Ruben Ribeiro’nun, ülkesi Portekiz’de eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandığını ve ev hapsi cezasına çarptırıldığını öne sürüldü.

Haberlere göre elektronik gözetim kapsamına alınan Ribeiro, güvenlik görevlileri uygulama için gerekli olan cihazları kurmaya gitmeden önce evini terk ederek, Türkiye’ye döndü.

Uluslararası bir tutuklama emriyle karşı karşıya kalma ihtimali olan 35 yaşındaki oyuncu 2020 yılından bu yana Hatayspor forması giyiyordu.

Son üç sezondur Hatayspor’un en istikrarlı oyuncularından biri olan Ribeiro takımdaki ilk sezonunda 39 maça çıkarken, geçtiğimiz sezon ise 31 maçta şans bulmuştu. Ribeiro bu sezon da 12 maçta şans buldu.

Daha önce Portekiz’in en büyük kulüplerinden Sporting Lizbon’da da forma giyen Ribeiro’nun durumuna ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan Hatayspor’un oyuncuya ilişkin vereceği karar merakla bekleniyor. Portekizli güvenlik güçlerinin telefonlarına cevap vermeyen Ribeiro, elektronik gözetimin yanı sıra Angela Vieira’ya karşı uzaklaştırma cezası da aldı.

HATAYSPOR KONUYU ARAŞTIRIYOR

Öte yandan Atakaş Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Ender Yardımcı, olayla ilgili kulübün avukatları tarafından araştırma yapıldığını söyledi. Ribero’nun olayı doğrulamadığını belirten Ender Yardımcı, “Bizde olayı basından öğrendik. Kulüp avukatlarımız araştırma yapıyor. Ayrıca Ruben’in basında hakkında yer alan haberleri doğrulamadı” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu