Kremitte Kaşarlı Sucuk Lezzetini Denediniz Mi ?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa adı UNESCO olan “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization” “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu” tarafından ‘Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen Şehrimizde yıllardır eşsiz yemekleri ile mutfak kültürümüze katkı sağlayan Şefik Çalışkan ustamızın  lezzeti olan “kremitte kaşarlı sucuk” lezzeti tadanlardan tam not almaya devam ediyor.

Tepsi ve kağıt kebabı, lahmacun, etli, pidesi ile farkını ortaya koymayı başaran Şefik Çalışkan İşletmeciliğindeki Çalışkan Kasabı kendi yapımları olan  kasap sucukları ile yapılan  Kremitte Kaşarlı Sucuk son dönemim gözde lezzeti oldu. Farklı ve unutulan lezzetlerimizi de gün yüzüne çıkaran Çalışkan Kasabı İşletmecisi Şefik Çalışkan,son dönemde  Kremitte Kaşarlı Sucuğun görmüş olduğu yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarının altını çizdi.Herkesi bu eşsiz lezzeti tatmaya beklediklerini ifade eden Şefik Çalışkan ,geçtiğimiz yıllarda deneme amacı ile başladıkları Kremitte Kaşarlı Sucuk yemeğinin beklediklerinin üstünde ilgi gördüğünü vurguladı.

 

Lezzet, sağlık, hijyen ve kalitesinden ödün vermeyen Şefik Çalışkan işletmeciliğindeki Çalışkan Kasabının yüzde 100 dana etinden yapılan sucukları uygun fiyatlarının yanında yemek sunumu ile de daha adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Kasap Sucuğu konusunda her daim iddialı olduklarını ifade eden Çalışkan Kasabı İşletmecisi Şefik Çalışkan,artık Kremitte Kaşarlı Sucuk ile de iddialı olduklarını belirtti.Çalışkan;” Müşterilerimize her daim en güzel eti sunduğumuz işletmemizde Sinirleri ve kıkırdakları tamamen temizlenmiş dana etlerinin  tuz ve çeşitli baharatlarla kıyma makinesinde çekilerek Hijyenik koşullarda  gerçek bağırsaklara dolum yaptığımız sucuklarımızı özel zerzevatının yanında kaşarlı olarak servis ettiğimiz Kremitte sucuğumuz herkesten tam puan aldı.Taş fırınımızda yapmış olduğumuz Kremitte Kaşarlı Sucuk lezzetini tatmaya herkesi bekliyoruz.”dedi.

Çalışkan Kasabı sipariş telefonları 0 326 227 03 04 ve 0 542 227 03 04

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu