Kozkalesi-Sofular yolu Allah’a emanet, Altınözülü vatandaş CİMER’e şikayet etti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kozkalesi Mahallesi sakinlerinden Ahmet Ulca, HBB’nin görev sorumluluğunda olan Kozkalesi-Sofular yolunu CİMER’e şikayet etti. Yolun yapılması talebinde bulunan Ulca, “Bu insanları bu şekilde yaşamaya mecbur etmeyin” diye seslendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi kent genelinde olduğu gibi Altınözü ilçesinde de görev sahasında olan bozuk yollar nedeniyle eleştiri almaya devam ediyor. Kozkalesi Mahallesi sakinlerinden Ahmet Ulca, Kozkalesi-Sofular arasındaki bozuk yol nedeniyle Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) şikayette bulundu. Ahmet Ulca, CİMER’e yazdığı şikayette,  “Kozkalesi Mahallesi ile Sofular Mahallesi yolu Allah’a emanet. Kozkalesi Mahallesindeki “Kürşat veya Kozkalesi” olarak geçen tarihi kalenin yolunun yapılması için kime başvurmalıyım? Milattan önceki Antakya prensi bile bugünkü yöneticilerden fersah fersah kaliteli. Prens Kale yapmış, 2000 kusur senede yıkamadığımıza göre bizim yöneticilerden üstünmüş vesselam. Kozkalesi’nde oturan bahtsız bir vatandaş olarak size yazıyorum. Bu iki köyün yolunu yapsınlar, bu insanları böyle alçak bir şekilde yaşamaya mecbur etmeyiniz” ifadelerini kullandı.

Ahmet Ulca gazetemize yaptığı açıklamada, ilgili şikayetin CİMER tarafından Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na iletildiği, Fen İşleri’nden de Kozkalesi-Sofular yolunun belli bir program dahilinde ilerleyen süreçte yapılacağı şeklinde bir yanıt aldığını ifade etti.

Kozkalesi’nde delik deşik yolların yanı sıra özellikle geçtiğimiz sene su kesintileri nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşadıklarını da dile getiren Ulca, “Geçen sene susuzluktan kırıldık. Günde sadece 1-2 saat su akıyordu. Gelen su da çamur gibiydi” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu