Körfez kader maçına çıkıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderunspor bu akşam 52 Orduspor’a konuk olacak. Ligdeki iki maçta da rakibini 3-1’lik skorlarla deviren Körfez, Hatay’a avantajlı bir sonuçla dönmek istiyor

TFF 3. Lig 2. Grup’ta normal sezonu 2’nci sırada tamamlayan Hatay temsilcisi İskenderunspor, bu akşam Play-Off Yarı Final ilk maçında ligi 5’nci sırada bitiren 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Gürcan Hasova yönetecek.

Bu maçın rövanşı saat 18 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da İskenderun’da oynanacak. Körfez tur atlaması halinde Iğdır-Aksaray eşleşmesinin galibiyle bir üst lig için final oynayacak.

İSKENDERUN İKİ MAÇI DA 3-1 KAZANDI

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ordu’da oynanan maç İskenderunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona ermişti. Körfez’e galibiyeti getiren goller, Emre Gemici, Abdurrahman Kuyucu ve Osman Şahin’den gelmişti.  İskenderun ekibi iç saha maçında da rakibini aynı skorla mağlup etti. İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanan maçta Körfez, Enes Soy, Abdurrahman Kuyucu ve Emre Gemici’nin golleriyle rakibini bir kez daha 3-1’lik skorla devirmişti. Bu akşamki zorlu mücadelede de rakibine üstünlük sağlamayı hedefleyen İskenderunspor, Hatay’a avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu