Konusunda Uzman Avukatlar Deneyimlerini Paylaştılar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Eğitim sektörünün başarılı kurumlarından olan Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu “Kariyerime İlk Adım” seminerleri ile konusunda uzman isimleri öğrenciler ile buluşturmaya devam ediyor. “Kariyerime İlk Adım” seminerinin bu haftaki konukları Hatay Barosuna kayıtlı Avukat Ayşe Vural Karaca ve Avukat Cansu Ersoy olurken programda Avukat olmayı düşünen öğrencilerin konusunda uzman avukatları pür dikkat dinlemeleri gözlerden kaçmadı.

Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu öğrencilerine Avukatlık eğitim süreçlerinden başlayarak meslekteki deneyimlerini anlatan Avukat Ayşe Vural Karaca ve Avukat Cansu Ersoy aynı zamanda öğrencilerden gelen soruları da cevapladılar.

“Kariyerime İlk Adım” seminerine konusunda uzman Avukatlar Ayşe Vural Karaca ve Avukat Cansu Ersoy’u ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu Yöneticisi Volkan Şerifoğlu , Öğrencilerin ilgiyle dinlediği, sorularını sorduğu seminer Hatay’da ilklerin adresi Hatay Kariyer Eğitim Kurumları tarafından her hafta bir meslek tanıtımıyla devam edeceğinin altını çizerek Hatay Barosuna kayıtlı Avukat Ayşe Vural Karaca ve Avukat Cansu Ersoy ’a faydalı bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerin finalde Avukat cübbesi giyerek tamamlanan “Kariyerime İlk Adım” seminerinde Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu Yöneticisi Volkan Şerifoğlu Avukat Ayşe Vural Karaca ve Avukat Cansu Ersoy ’a çiçek takdiminde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu