KONGRE ÖNCESİ VOLKAN DEMİREL BİLDİKLERİNİ AÇIKLAMALI!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor’da 1,5 yıl görev yapan teknik direktör Volkan Demirel’den, kongre öncesi sakladığı ve her fırsatta, “Aslında konuşulacak çok şey var. Ama şu anda konuşmak istemiyorum” diye bir türlü dillendirmediği gerçekleri açıklaması çağrısı yapıldı.

Mevcut yönetimin genel kurulda ibra edileceğini hatırlatan taraftarlar, Volkan Demirel’in kamuoyuna her fırsatta anlatmak istediği ama bir türlü açıklamadığı gerçekleri kongre öncesi açıklaması gerektiği ifade edildi.

Yapılan yanlışları dile getirmemesi ve bunu saklamasının da suç sayıldığına dikkat çeken Bordo-Beyazlı taraftarlar, “Hatayspor’a 1,5 yıl hizmet etmiş ve büyük emeği olmuş Volkan Demirel hocamızın söyleyip te söyleyemediği gerçekleri bilmek hakkımızdır. Bu gizli bilgilerin ne olduğunu bilmiyoruz? 28 Haziran’da yapılacak genel kurulda yeni bir ekip göreve gelecek ama yapılan yanlışların üzeri kapatılmamalı, kamuoyu doğru bir şekilde aydınlatılmalıdır. Çünkü sayın Volkan Demirel, her fırsatta’ aslında konuşulacak çok şey var. Ama şu anda konuşmak istemiyorum’ diye sitemkâr konuşmuştu. Bu konuşma; Hatay ve Hatayspor taraftarlarında soru işareti bırakmıştır. Volkan hocamızın konuşması halinde gerçekler gün yüzüne çıkacaktır. Sevgili hocamızın Hatayspor’u sevdiğini biliyoruz. Kulübün menfaatini düşünerek, belki o günkü şartlara göre konuşmamış olabilir ama şimdi önünde hiçbir engel yok, gerçekleri bilmek hakkımızdır” görüşünü paylaştılar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu