Kıyıgörenli şehit ailesinden Vali Doğan’a ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü ilçesine bağlı Kıyıgören Mahallesi’nden olan Şehit Piyade Piyade Er Mehmet Günay’ın babası Hüseyin Günay ve annesi Şemse Günay Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti

30 Mayıs 2020 tarihinde Hakkari’ye bağlı Çukurca ilçesinde şehit olan Altınözü ilçesine bağlı Kıyıgören’li Şehit Piyade Piyade Er Mehmet Günay’ın babası Hüseyin Günay ve annesi Şemse Günay, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti.  Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette şehit Günay’ın ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Doğan, şehit ailelerinin milletin gönlünde daima özle bir yere sahip olduğuna vurgu yaptı. Hatay Valiliği olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her zaman şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizen Vali Doğan, bu vesileyle birlikte bir kez daha Kıyıgören’li Şehit Piyade Piyade Er Mehmet Günay’a Allah’tan rahmet diledi.

GÜNAY, VALİ DOĞAN’A İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Hatay Valiliği tarafından ziyarete ilişkin yapılan bilgilendirmede, “Hatay Valisi Rahmi Doğan, 2020 yılında Hakkari’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Günay’ın babası Hüseyin Günay ve annesi Şemse Günay’ı makamında ağırladı. Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Doğan, milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olan şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehit Er Mehmet Günay’ın babası Hüseyin Günay ise nazik kabullerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu