Kışlasaray Lions’tan Konservatuara Kanun Bağışı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Lions kulüpleri arasında yapılan çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleri ile etkili bir yere sahip olan Antakya Kışlasaray Lions Kulübü,”İste Çalış Gülümse” sloganı ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesinde Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Devlet  Konservatuarı’na kanun enstrümanı bağışlayarak  sanata verdiği desteği gözler önüne serdi.

Antakya Kışlasaray Lions Kulübü  Başkanı Emiş  Karadeniz , 6.Kesim Başkanı Şölen Mıstıkoğlu, Antakya Kışlasaray Lions Kulübü  Yönetim Kurulu ve üyelerin katılım gösterdiği etkinlikte öğrencilerin faydalanması için bağışlanan kanun enstrümanı Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Devlet  Konservatuarı Müdürü Doç.Dr.Erhan Tekin’e teslim edildi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Devlet  Konservatuarının kurucu üyeleri arasında yer alan Antakya Kışlasaray Lions Kulübü’nün destekleri ile her daim yanlarında yer aldıklarını söyleyen Doç.Dr.Erhan Tekin , Öğrencilerin faydalanacakları kanun enstrümanı destekleri için Antakya Kışlasaray Lions Kulübü   ailesine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Antakya Kışlasaray Lions Kulübü  Başkanı Emiş  Karadeniz yaptığı açıklamasında :” Antakya Kışlasaray Lions Kulübü olarak 25 kurucu üyesinden biri olduğumuz Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Devlet  Konservatuarı’nakanun bağışında bulunduk. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Devlet  Konservatuarı Müdürü Doç.Dr.Erhan Tekin’e, değerli kanun hocamıza ve öğrencilerine, 6.Kesim başkanımız Şölen Mıstıkoğlu ‘na ve  tüm üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. İSTE ÇALIŞ GÜLÜMSE ”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu