Kış Çayının Tamda Zamanı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı. Ihlamur,AdaÇayı,HatmeÇiçeği,Zencefil,Zerdeçal,Havlıcan,Kuşburnu,Tarçın, Melisa ve Papatya gibi bir çok faydalı ürünü içerisinde bulunduran kış çayı için vatandaşlarımızın tercihi Semir Eraslan Baharatçılık. Grip ve Nezle’nin yanında kış aylarında bir  çok hastalıktan korunmak için doğal bir zırh olan kış çayını özenle hazırlayan bu işin uzmanı Evren Eraslan’ı uzun çarşıdaki işyerinde ziyaret ettik. Müşterilerine kış çayının faydalarını anlatmasının yanında sempatik kişiliği ve müşterilerine ikram ettiği kış çayı ile Eraslan herkesin takdirini toplamaya devam ediyor.

İçerisinde ondan fazla şifalı bitki bulunan kış çayı,özenle hazırlanan Kış çayı Grip ve Nezle hastalıklarının yanı sıra bu hastalıklardan da korunmak isteyenlerin gözdesi.Hergün mutlaka talep edilen bu çayın faydaları saymakla bitmez.Sadece grip ve nezle için değil,boğaz ağrısına,göğüs ağrısına iyi gelen kış çayı kendinizi dinç tutmak hissetmek için birebirdir.Bu çayın tadına varan  ve şifasını alan herkes başkalarına da tavsiye ediyor ve Kış çayını gündelik hayatta zevkle içiyor.

Kış çayının içerisinde Ihlamur,Ada Çayı,Hatme Çiçeği,Zencefil,Zerdeçal,Havlıcan,Kuşburnu,Tarçın, Melisa ve Papatya gibi bağışıklık sistemini bitkiler başta olmak  yine çaya kırmızı rengini veren sağlığa bir çok faydası olan Hibisküs gibi ondan fazla şifalı bitkinin bulunduğunu ifade eden Evren Eraslan,Bugünlerde en çok ilginin kış çayına olduğunu belirterek başladığı açıklamasında :” Tamamı doğal olan şifalı bitkilerimizden hazırladığımız kış çayımız Nezle,Grip,Soğuk algınlığı,Astım,Bronşit ve Üst solunum yolları için kullanılmaktadır. Bu özel karışım sadece hasta olanlar tarafından değil hasta olmadan önce tedbir amaçlı da tercih edilmektedir. Çünkü kış çayımızın bağışıklık sistemini kuvvetlendirici özelliği de bulunmaktadır. Kış mevsiminde vatandaşlarımız son dönemlerde Grip ve soğuk alğınlığı rahatsızlıklarına karşı şifayı kimyasal ilaçlarda değil doğal şifa kış çayında arıyor. Müşterilerimize her daim kaliteli hizmet vermeyi amaçladığımız firmamızda  www.semireraslan.com    web sayfamız üzerinden Türkiye’nin her yerine ürün göndermeye devam etmekteyiz. Hastalıksız bir kış geçirilmesi dileği ile alışverişlerinde bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu