Kırıkhan’da yapılan il şampiyonasına Altınözü damga vurgu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi Spor Kulübü, Hatay’a bağlı Kırıkhan ilçesinde gerçekleştirilen Sarıkamış Şehitlerini Anma Budokaıdo İl Şampiyonası’nda aldığı derecelerle bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı. Kulübün antrenörü, Altınözü Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Bedia Sürgit, dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Sürgit gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu şampiyonaya katılmamızda bize destek olan Altınözü Kaymakamımız Cem Gümrükçü’ye, Altınözü Belediye Başkanımız sayın Rıfat Sarı’ya, Gençlik ve Spor Hizmetleri ilçe Müdürümüz Sayın Ahmet Zümre’ye şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum. Onların desteğiyle çocuklarımızı sporla buluşturmaya ve Altınözü ilçesini en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ALTINÖZÜLÜ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Şampiyona aldıkları derecelerden de bahseden Sürgit, “Kata dalında alt minik kategorisinde, Mira Nur Çolak 2’nci, Irmak Ikra Karagöz 3’üncü, Suzan Naz Albayrak 3’üncü, Mehmet İbrahim Demirci ise 1’inci oldu. Minikler kategorisinde Ayşe Gökçen Akkaya 1’inci,Ömer Kuday 2’nci, Muhammed Harma 2’nci oldu. Yıldız kategorisinde Meryem Temizkan 2’nci, Nur Ğırmi 3’üncü, Mahe Harma 3’üncü, Riyad Abay 3’üncü oldu. Ümit kategorisinde Sedel Dedem 3’üncü, Luceyn Kassum 3’üncü oldu. Genç kategorisinde ise Miray Geçmiş 3’üncü, Hasan Hüseyin Göçer 3’üncü oldu. Büyük kategorisinde

Emin Acemoğlu 1’nci olarak takımımızı gururlandıran bir diğer sporcu oldu” diye konuştu.

Kumitede kendi kilo ve kategorisinde Mira Nur Çolak, Nur Ğırmi ve Ömer Kuday 1’inci olurken, Suzan Naz Albayrak, Mahe Harma ve Dilan Korkmaz 3’üncü oldu. Belkıs Cennet Özhan, Meryem Temizkan, Miray Geçmiş, Ece Balcan, Muhammed Harma, Burak Bekkur ve Abdülmelik Vilyo ise kendi kilo kategorilerinde üçüncülük derecesi elde eden sporcular oldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu