Kırıkhan’da kitap fuarı açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kırıkhan Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Kitap Fuarı açıldı.

Öğretmenevi salonunda kurulan Kitap Fuarının açılışına TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, İyi Parti İlçe Başkanı Kemal İmren, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, Yerel yazarlar ve kitap severler katıldı.

Fuar açılışında konuşma yapan Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman “Okumayı, sanal ve sosyal medyadan dolayı yavaş yavaş terk ediyoruz, terk ettiğimiz zamanda kitaplarla buluşamıyoruz. Nesiller arası diyaloğu sağlayamıyoruz. Kitap okur sayısını arttırmaya önem vermek gerekiyor. Kitap okur sayısını arttırdıkça geçmişiyle barışık, ecdadına saygılı, yaşadığı toprağın kıymetini bilen nesiller olarak hayatımızı idame ettireceğiz” dedi.

Açılış ardından kitap yazarları ve katılımcılarla sohbet eden Milletvekili Hüseyin Yayman, gelecek yıllarda daha kapsamlı bir kitap fuarının düzenlenerek yazarlarla kitap okurlarının buluşmasının önünün açılması gerekliliğine dikkat çekti.

Yerel yazarlarla sohbet eden Yayman, yazarlarımızın önünü açmak ve onlara destek olma yönünde adımların atılacağını vurguladı.

Açılışı gerçekleştirilen kitap fuarı 20 Şubat 2022 tarihine kadar açık kalacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu