KİRA YARDIMINDA ÇADIR-KONTEYNER AYRIMI YAPILMAMALI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay genelinde günlerdir devam eden ve bütün ilde etkisini sürdüren şiddetli yağışlar bir çok yerde olumsuzluk yarattı. Samandağ’da günlerdir devam eden yağışlar nedeniyle ilçede yaşanan olumsuzlukları en aza indirmek için Samandağ Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden yaşanan olumsuzluklara anında müdahale ediyorlar.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın talimatıyla adeta yağmur seferberliği başlatan ve günlerdir gece gündüz demeden bütün ekip ve iş makineleri ile sahada olan Samandağ Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde 42 mahallede olumsuzluk yaşanabilecek her duruma anında müdahale ederek oluşabilecek sorunların önüne geçmeye devam ediyor.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, günlerdir devam eden yağışlara karşı, Belediye ekiplerinin gece gündüz demeden sürdürdükleri çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada;

“ Değerli Vatandaşlarım,

4 gündür aralıksız olarak devam eden ve ilçemizi etkisi altına alan yağışlardan kaynaklı bazı mahallelerimizde su taşkınları yaşanmaktadır.  6 Şubat felaketinden sonra çevreye saçılan molozlar, yıkım çalışmalarındaki dikkatsizlik ve çöp miktarının artmasından dolayı bir çok mazgal ve su tahliye kanalı tıkanmıştır.

Belediye olarak yağışların başladığı andan itibaren tüm ekip ve iş makinelerimiz ile ilçemizin her noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sosyal medya aracılığıyla gelen ihbarları da değerlendiriyor, sorunlara anında reaksiyon göstererek yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçiyoruz.

2 gün daha sürmesi beklenen yağışlar boyunca gece gündüz sahada, siz değerli vatandaşlarımızın yanlarında olacağız.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu