Kendi eviniz gibi sıcak,huzurlu bir ortam “Belkıs Ev Konukevi ”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Eski bir Antakya evinin aslına uygun bir biçimde restore edilerek butik otel yapıldığı Belkıs Ev, görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Belkıs Anlar Yorulmaz’ın işletmeciliğini yaptığı Belkıs Ev Konukevi , konaklayan insanların tekrar tekrar gelmek istediği bir mekan olarak çıkıyor karşımıza . İnsanların Belkıs Eve tekrar gelme isteklerinin başında işletmeci Belkıs Teyzenin güler yüzü ve içten samimi bir biçimde konuklarından ilgilenmesi geliyor. Uygun fiyatının yanında konaklayan misafirlerine kendi elleri ile hazırladığı Hatay yöresel kahvaltı çeşitleri ile de büyük beğeni kazanan Belkıs Ev daha adından çok söz ettireceğe benziyor.

Anlar ailesinin dedeleri olan Osmanlı asilzadesi olan Fehim Paşa’nın yaşamını sürdürdüğü yer olarak bilinen Belkıs Ev ağırladığı birbirinden değerli konuklar ile kent turizmini katkı sağlıyor. Klasik eski Antakya evlerinde olduğu gibi küçük bir kapıdan girilen ve içerisi oldukça geniş bir avluya sahip olan Belkıs Ev’i insanlar gezmeye gelip Belkıs Teyzenin ellerinden yapılan kahve ile ağırlanıyorlar.Belkıs Teyze aynı zamanda Pandemi sürecinde teselliyi bulduğu Goblen çalışmaları ile de görenleri hayran bırakıyor.

Yaptığı işten oldukça keyif aldığını söyleyen Belkıs Anlar Yorulmaz, Belkıs Evde kalanları müşteri olarak değil evin fertleri olarak gördüğünü söyledi. Belkıs Teyze :”Medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Antakya’mızda bizde Belkıs Ev olarak şehrimize gelen konuklara ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Görenleri kendine hayran bırakan evimizde bende yaşamımı sürdürüyorum. Bölgemizde tercih edilen bir mekan olmak bizleri son derece mutlu etmektedir. Aynı Antakya’mızda olduğu gibi Belkıs Eve de çok farklı kültürlerde insanlar gelmektedir. Onları ağırlamak çok güzel bir duygu. En büyük yardımcım sevgili kızım Rana Anlar Çuhadaroğlu her zaman desteğini benden esirgememektedir. Ağırladığımız sayısız değerli konuklarımızın  yanında bir çok sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadık. Anlayacağınız Belkıs Ev  sizin eviniz. www.belkisev.com web sayfamızda çok fazla ziyaretçi almaktadır. Bizleri tercih eden herkese teşekkür eder herkesi Belkıs Eve beklediğimizi yinelerim.” dedi.

Geniş bir avluya sahip olan Belkıs Ev’in bahçesinde Turunç, Limon, Şeftali, Nar, Portakal ağaçlarının yanında Belkıs Teyzenin bin bir özenle baktığı çeşitli çiçekleri var. Aynı zamanda iyi bir hayvan sever olan Belkıs Teyze’nin bakımını yaptığı hayvanlar avluya renkli bir hava katmış durumda. Gazi Paşa Caddesi Güllübahçe Mahallesi No:6’da bulunan Belkıs Ev Konukevini şehrimize kazandırdığı için Belkıs Anlar Yorulmaz ve ailesini yürekten kutlayarak ayrıldığımız mekanı herkesin görmesini tavsiye ediyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu