Kazanmak zor, kaybetmek daha zor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Süper Lig’de çıktığı son 11 deplasmanda da kazanamayan Hatayspor, yeni sezonda çıktığı 5 maçta da kalesinde gol görmeyen Konyaspor’la Eskişehir’de karşılaşacak. Zorlu maç öncesi Hatay’a puan veya puanlarla dönmeyi hedefleyen Hatayspor, kötü gidişe dur demek istiyor.

Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig 6’ncı hafta maçında bugün saat 17.00’da ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor’a konuk olacak. Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Ligde oynadığı 4 karşılaşmada da galibiyet elde edemeyen Hatay temsilcisi, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Hatayspor bu maçlarda 2 gol atarken kalesinde ise 5 gole engel olamadı. 1 puana sahip olan 3 takımdan biri olan Hatayspor, haftaya 17’nci sırada giriş yaptı.

KONYASPOR 5 MAÇTA DA GOL YEMEDİ

Hataylı Teknik Direktör İlhan Palut’un çalıştırdığı Konyaspor lige iyi başladı. Oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldı. 4 maç oynayan Başakşehir’le beraber ligde kalesinde gol görmeyen iki takımdan biri olan Konyaspor, rakip kaleye ise 6 gol bıraktı. 11 puanı bulunan Konya ekibi haftaya 2’nci sırada giriş yaptı.

SÜPER LİG’DEKİ 5’İNCİ RANDEVU

İki takım bugün Süper Lig’de 5’inci kez karşı karşıya gelecek. Hatayspor geçen sezon Konyasporla oynadığı iki maçta da 3-1’lik skorlarla mağlup oldu. İki maçta da Hatayspor’un golleri Ayoub El Kaabi’den geldi. Bir önceki sezon Hatay’da oynayan karşılaşmayı 2-1 kazanan Bordo-Beyazlılar aynı sezonda deplasmanda oynanan mücadeleden ise golsüz beraberlikle ayrıldı.

HATAYSPOR’UN DEPLASMAN KABUSU 11 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon çıktığı ilk deplasman maçında Trabzonspor’a 1-0 yenilen Atakaş Hatayspor, sezon deplasmanda maçında da Kasımpaşa’ya aynı skorla boyun eğdi. Süper Lig’de deplasmanda maç kazanamama serisini 11’e çıkarak Bordo-Beyazlılar, bugünkü maçta bu kötü tabloyu ters yüz etmek istiyor.

KAYBEDERSE KOLTUĞU TEHLİKEDE!

Konyaspor maçı, Süper Lig’deki ilk 3 maçında puan alamayan ve geçen hafta oynanan Adana Demirspor maçında takımı 1-0 öndeyken yaptığı oyuncu değişiklikleriyle eleştiri alan teknik direktör Serkan Özbalta için de kritik bir önem taşıyor. Hatayspor’un rakibine mağlup olması ve 7’nci haftaya 1 puanla girmesi halinde teknik direktör Serkan Özbalta’nın takımdaki geleceğinin de ciddi bir şekilde masaya yatırılacağı öğrenildi.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta’nın, Adana Demirspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11’de değişikliğe gitmesi beklenmiyor. Hatayspor’un, zorlu Konyaspor maçında sahaya Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Recep Burak Yılmaz, Simon Falette, Samuel Adekugbe, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Kevin Varga ve Ayoub El Kaabi 11’iyle çıkması bekleniyor. Yeni transferler Atsu ve Ze Luis’in ise geniş kadroda kendine yer bulması ve oyunun gidişatına göre ilerleyen dakikalarda forma şansı bulabileceği değerlendiriliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu