KAYMAKAMLIK YAPTIĞI ERZİN’E 33 YIL SONRA BAKAN OLARAK GELDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kaymakamlık Mesleğine 22 yaşında ilk adımını attığı Hatay’ın Erzin İlçesine İçişleri Bakanı olarak gelen Ali Yerlikaya Erzinlilerle eskiyi yad etti, bakanlık olarak suç örgütleriyle verdiği mücadeleyi anlattı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Hatay’ın Erzin İlçesini ziyaret etti. Bakan Yerlikaya’ya partisinin eski ve yeni milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, belediye başkan adayları eşlik etti.
Kaymakamlık mesleğine ilk adımını attığı Hatay’ın Erzin ilçesinin kendisinin yanında çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, protokolü üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı ve Kaymakamlığı ziyaret etti.
Daha sonra halka hitap eden İçişleri Bakanı Yerlikaya Erzin’e Kaymakam olarak ilk atandığında Belediye binasının üst terasında, göreve başladığını hatırlatarak “Zaman akım geçiyor. 22 yaşında girmiş olduğumuz bu meslekte 33 yıl geçti” dedi.
İçişleri Bakan olarak göreve geldiği ilk geldikleri anda ‘Hukuk devleti, insan hakları’ dediklerini vurgulayarak “Aynı bu niyetle milletimizin yanında toprak gibi tevazu, kim suç işliyorsa onlara karşı da sizden, hukuktan aldığımız güçle, cesaretli, gayretli çalışmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin kalkınma refahı ilk adımları yerelde başlıyor, yani belediyelerimizde. Tarihi teveccühle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tekrar külliyeye gönderdiniz ve bu güzel Cumhur ittifakımızla birlikte parlamentomuzda nasıl bizi güçlü hale getirdiyseniz, önce bir teşekkür edelim, Allah her birinizden razı olsun. Türkiye’nin huzuru, Türkiye’nin huzuru için varız”
Bakan Yerli Kaya şunları kaydetti: “Sizlerden aldığımız güçle, ilhamla gece gündüz demeden başta hain terör örgütü olmak üzere, terör örgütlerinin her türlüsüyle, Organize suç örgütü denen sözüm ona suç işlemekte güya kibirlenenlere, zehir tacirlerine, düzensiz göç ve buna vesile olan göçmen kaçakçısı organizatörlerine bütün suç türlerine karşı, kahraman güvenlik birimlerimiz ve mülki idari amirlerimizle beraber canla başla çalışıyoruz.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu