Kaymakam Acar özel vatandaşı ziyaret etti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Hatay’ın Hassa ilçesine atanan Kaymakam Osman Acar, ilçede yaşayan özel vatandaş statüsündeki Ahmet Güner’e şefkatli yüzünü gösterdi.
Hassa’nın sevilen simalarından olan ve ilçede çok sevilen Ahmet Güner’i Bintaş Mahalle Muhtarı Mustafa Çalışır ile birlikte evinde ziyaret eden Kaymakam Acar, Güner ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Kaymakam Acar, Güner’in tekerlekli sandalyesinin aküsünün yenilenmesi talebini olumlu karşılayarak talebin kısa sürede yerine getirileceğini belirtti. Güner’e her zaman yanında olduğunu belirten Kaymakam Acar, aile üyeleriyle de sohbet ederek hal hatırlarını sordu.
AHMET GÜNER’DEN KAYMAKAM ACAR’A SEVGİ SELİ
Sosyal medya üzerinden ulaştığı Hassa Kaymakamı Osman Acar’ın kendisini ziyaretinden memnuniyet duyan Ahmet Güner, Kaymakam Acar’a yoğun sevgisini de ifade etti. Güner, ziyaretin ardından Kaymakam Osman Acar’a ve Bintaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalışır’a teşekkür etti.
Güner ziyaretle ilgili yaptığı teşekkür açıklamasında; “Sayın Hassa İlçe Kaymakamı Osman Acar’a teşekkür ederim. Allah razı olsun taleplerimi dinledi benimle sohbet etti. Kaymakamımıza ve Mahalle Muhtarımıza teşekkür ederim. Herkese de Allah’ım ne dileği varsa onu nasip etsin inşallah. Allah’ım razı olsun bu mübarek günde beni mutlu etti Allah da onu mutlu etsin. Allah devletimize zarar ziyan vermesin inşallah” dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu