Kaybedecek bir şey yok, çıkın oynayın!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında bu gece şampiyon adaylarından Beşiktaş’ı ağırlıyor. Hatay Yeni Stadında saat 20.00de başlayacak karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek.

Ligde son haftayı puansız kapatan, Ziraat Türkiye Kupasında da, 2. Lig takımı Düzcespor’a elenen Bordo-Beyazlı ekip, güçlü rakibi karşısında bir sürpriz yaparak lige dört elle sarılmak istiyor.

Teknik direktör Volkan Demirel’in gelişi ile üst üste galibiyetler kazanan Hatayspor, son Fatih Karagümrük karşısında çok kötü bir futbol sergileyerek hayal kırıklığı yaratmıştı.

Kupa maçında daha çok Süper Lig’de az süre alan oyuncularına şans veren genç çalıştırıcı, beklentilerin altında kalan oyuncularını da görmüş oldu.

VOLKAN HOCA NASIL BİR KADROYLA ÇIKACAK

Teknik direktör Volkan Demirel’in Ziraat Türkiye Kupasından elenen takımının ardından morali bozulduğu, bazı şans verdiği oyuncularının kendisini hayal kırıklığına uğratması üzerine Beşiktaş maçında bazı değişiklikler yapabileceği konuşuluyor. Hafta içinde sürekli olarak taktik idmanlarını değiştiren, dediklerini yapmayan oyuncularını uyaran Volkan Demirel’in tatlı-sert hareketleriyle Beşiktaş maçına sıkı bir şekilde hazırlanmaları konusunda uyarıda bulundu.

Hatayspor’da günün son antremanında futbolcular, ısınmanın ardından şut, pas ve taktik çalışması yaparak çalışmayı tamamladı.

HATAY GEÇEN SEZON BJK’DEN 4 PUAN ALDI

Bu arada Beşiktaş maçı öncesi Bordo-Beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Kevin Soni ve kupa maçında kart gören Simon Falette’nin kadroda yer almayacakları, 10 gün önce eski sakatlığı nükseden Kerim Alıcı ile ilgili kararın bu sabah verileceği bildirildi. Hatayspor geçen sezon Süper Lig’de karşılaştığı Beşiktaş’a yenilmedi. Kendi sahasında Siyah-Beyazlı ekibi 1-0 mağlup etme başarısını gösteren Bordo-Beyazlılar, İstanbul deplasmanında 1-1 berabere kalarak rövanşı vermemişti.

İki takımda ligde sıkıntılı dönemden geçerken, evsahibi Hatayspor, şampiyon adaylarından Beşiktaş’ı eli boş göndererek, puanını 10’a yükseltmenin planlarını yapıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu