Kaskını başına al!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da meydana gelen motosiklet ile elektrikli bisikletlerin karıştığı ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının önlenmesi sürücülere kask kullanma konusunda duyarlılık kazandırmak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri dün Hatay’ın 15 ilçesinde kask farkındalık etkinliği düzenledi.

Altınözü Pazar Kavşağı’nda gerçekleştirilen kask farkındalık etkinliği Altınözü İlçe Emniyet Amirliği’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlendi. Pazar Kavşağı’nda 10.00-11.00 saatleri arasında motosiklet, motorlu bisiklet kullanıcılarına yönelik yapılan etkinlikte sürücülerin trafikte gerekli tedbirleri almaları ve kask takmaları konusunda farkındalık oluşturmaları hedeflendi.

Altınözü İlçe Emniyet Amirliği’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri hedeflerinin trafikteki tüm 2 tekerlekli araçların sürücülerinin kask kullanmasını sağlamak olduğu ve bu husustaki yasal zorunluluğu da Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerinin takip edeceklerini belirttiler. Ekipler ayrıca bilinçli bir motosiklet kullanımını Altınözü’nde tesis etmek için çalışacaklarını söylediler.

Altınözü İlçe Emniyet Amirliği’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ayrıca sürücülere broşür dağıtırken ilçenin çeşitli yerlerine afiş astı ve dijital pano ile kask kullanımına dikkat çektiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu