KAŞIKÇI’DAN İSKENDERUN ÇIKARMASI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’da temaslarda bulundu.
14 Mayıs’a dek çalışmalarına ara vermeden devam edecek olan Kaşıkçı, İskenderun ilçesinde Esentepe, Yunus Emre, Sakarya, Kocatepe ve Modern Evler Mahallesinde ve Konteyner kentte vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.
“DEVLETİN SAHİBİ ÖNCE CENAB-I ALLAH, SONRA TÜRK MİLLETİDİR”
Esentepe’de açıklama yapan MHP Hatay milletvekili Adayı Lütfi Kaşıkçı; “ Dünyanın dört bir yanından Hatay’da vatandaşlarımızın enkaz altından çıkması için bize yardım için Hatay’a gelen dilini, rengini ve mesleğini bilmediğimiz birçok insanımızla karşılaştık, bir Hataylı olarak hepsine minnettarız, Hepsine teşekkür ediyoruz. Devletimiz için ağza alınmayacak hitaplarda bulunanlara, devletimiz Hatay’da yoktu diyenlere onları Allah’a havale ediyoruz. Devlet her gelip geçenin hakaret edeceği iftira atacağı bir kurum değildir. Herkes haddini bilmeli. Türk milleti asırlardır bir devlet çatısı altında yaşıyor. Bu devleti hep beraber Millet olarak kurduk, ama bunu kurarken onu koruma görevini yine millet olarak bizler üstlendik. Devlet çatısını çökertmeye çalışanlarla her zaman mücadele verdik, bu mücadele sonunda da kanımızı akıttık. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sahibi önce Cenab-ı Allah’tır, sonra Türk Milletidir” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Kaşıkçı, kendisine gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu