Kartal Yuvasında Kupa Coşkusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

2020-2012 sezonunu 3 kupa ile tamamlayan Beşiktaş’ın kupaları Antakya Kartal Yuvasında gün boyu sergilendi. Hatay Beşiktaşlılar Derneği  organizasyonunda  gerçekleşecek olan kutlama şöleni öncesi Antakya Kartal Yuvasına getirilen Süper Lig Şampiyonluk ,  Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluk ve Turkcell Kadın Futbol Ligi Şampiyonluk kupaları taraftarlardan yoğun ilgi gördü. Özel camekanlarda sergilenen 3 kupa ile fotoğraf çekinmek isteyenler adeta birbirleri ile yarıştılar.

Covid-19 salgını dolayısıyla kupa mutluluklarını doyasıya yaşayamadıklarını ifade eden Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız,Beşiktaş’ın elde ettiği bu başarıların ödülü olan kupaları en azından Hatay’lı taraftarlar ile bir araya getirerek güzel bir heyecan atmosferi yaratmak istediklerinin altını çizerek ne denli doğru bir organizasyon gerçekleştirdiklerini de taraftarlardan geln olumlu dönüşler ile anladıklarını söyledi.Gün boyu Antakya Kartal Yuvasında sergilenen Süper Lig Şampiyonluk ,  Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluk ve Turkcell Kadın Futbol Ligi Şampiyonluk kupalarının akşam Şampiyonluk Şöleninde Şehir Kulübünde ,Yarında İskenderun Kartal Yuvasında sergileneceğini söyleyen Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız  taraftarlara göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Üç kupayı karşılarında görünce oldukça heyecanlanan taraftarlar bir süre kupaları izledikten sonra bol bol fotoğraf çekilmeyi ihmal etmediler. Taraftarlar Covid-19 salgını dolayısıyla doyasıya yaşayamadıkları sevinçlerini kupalara yakın olarak bir nebze de olsa yaşadıklarının altını çizerek Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız  ve yönetim kuruluna böylesine güzel bir organizasyon gerçekleştirdikleri için teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu