Karma Resim Sergisine Yoğun İlgi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde yoğun katılım ile açılış programı gerçekleştirilen Hatay’lı ressamların eserlerinin yer aldığı karma sergi gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde toplamayı sürdürüyor. Küratörlüğü bölgemizin başarılı ressamlarından Selmani Baki Kocaispir ve Ünal Kuş’un yaptıkları sergi 10 Şubat tarihine kadar gezilebilecek. Bir güney inisiyatif projesi olan karma sergide Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlileri,Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Görsel Sanatlar Öğretmenleri, ,Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmenleri ve yerel sanatçıların eserleri yer alıyor.

Karma sergiye ilginin bekledikleri gibi olduğunu ifade eden Küratörler Selmani Baki Kocaispir ve Ünal Kuş yaptıkları açıklamada:” Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlileri,Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Görsel Sanatlar Öğretmenleri,Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmenleri ve yerel sanatçılarımızın eserlerinin yer aldığı karma sergimiz her gün ziyaretçi akınına uğramaktadır. Yarı yıl tatili olması ve Antakya Belediyesinin tüm öğrenciler için başlattığı “Karneni getir sinema ve biletini al” kampanyasının Cumhuriyet Kültür Merkezinde gerçekleşiyor olması ziyaretçi sayımızı ikiye katlamıştır. Sanat severler tarafından çok beğenilen tabloları hazırlayan ressamlarımıza teşekkür ediyoruz.Bir teşekkür de ziyaretleri ile sergimize yoğun ilgi gösteren tüm sanat severlerimize. Ayrıca sanat faaliyetlerimizi tam gaz devam ettirdiğimiz Cumhuriyet Kültür Merkezini şehrimize kazandıran Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a bir kez daha şükranlarımızı sunarak 10 Şubat tarihine kadar gezilebilecek olan karma sergimize herkesi bekliyoruz. “dedi.
Tabloları çok beğendiklerini belirten ziyaretçiler birbirinden yetenekli ressamların eserleri ile kendilerini buluşturan karma sergide emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu