Kariyerime İlk Adım’ın Konukları Diş Hekimleri İdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Eğitim öğretimdeki başarısının yanında “Kariyerime İlk Adım” seminerlerinde  konusunda uzman isimleri öğrenciler ile buluşturmaya devam eden Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursunun bu haftaki konukları konusunda uzman Diş Hekimleri oldu.Bölgemizin başarılı Diş Hekimlerinden olan Dt. Yelda Karaca Döner ve Dt. Alper Karaca Diş Hekimi olmayı düşünen öğrencilere Diş Hekimliği eğitim süreçlerinden başlayarak meslekteki deneyimlerini anlatarak  öğrencilerden gelen soruları da cevapladılar.

“Kariyerime İlk Adım” seminerine konusunda uzman Diş Hekimleri Dt. Yelda Karaca Döner ve Dt. Alper Karaca’yı ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu Yöneticisi Celal Ufuk Vural , Öğrencilerin ilgiyle dinlediği, sorularını sorduğu seminer Hatay’da ilklerin adresi Hatay Kariyer Eğitim Kurumları tarafından her hafta bir meslek tanıtımıyla devam edeceğinin altını çizerek Diş Hekimleri Dt. Yelda Karaca Döner ve Dt. Alper Karaca’ya faydalı bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür etti.

Seminerin finalinde Hatay Kariyer Kişisel Gelişim Kursu Yöneticisi Celal Ufuk Vural Diş Hekimleri Dt. Yelda Karaca Döner ve Dt. Alper Karaca’ya plaket ve çiçek takdim etti. “Kariyerime İlk Adım” semineri toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu