Karagön: Yereldeki hedefimiz Altınözü’nden milletvekili çıkarmak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Saadet Partisi (SP) Altınözü İlçe Başkanı İsmet Karagön, Altınözü Belediye Meclis üyeleri Sıtkı Hammudioğu, Abdulkadir Alkan, Faysal Yalçın ve Saadet Partisi Altınözü ilçe yöneticisi Yusuf Ergenekon’la birlikte gazetemizi ziyaret etti. Başkan Karagön, gerçekleşen ziyarette yerel ve genel gündeme ilişkin haber ekibimize açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı’nın bir bileşeni olarak, halkın daha iyi şartlarda yaşaması için proje ürettiklerini ifade eden SP Altınözü İlçe Başkanı İsmet Karagön, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Altınözü ilçesinde siyaset yapan insanlar olarak siyasi görüşü fark etmeksizin tüm ilçe sakinleriyle kucaklaşacaklarını dile getiren Karagön, siyaseti Altınözü’nün daha iyi yerlere gelmesi için yaptıklarını söyledi.

Her siyasi partinin kendine özgü bir yol haritası ve dünya görüşü olabileceğini bunun da demokratik yollarla yapılacak propagandalarla vatandaşlara ulaştırılmasının esas olduğunu ifade eden Karagön, Altınözü ilçesinde tüm kesimlerin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Diğer siyasi parti temsilcileriyle iyi bir iletişimleri olduğuna dikkat çeken Karagön, siyasi partilerin tabanları arasında da aynı nezaketin olması gerektiği yönündeki düşüncesini paylaştı.

CUMHUR İTTİFAKI DA ADIM ATARSA İLÇEMİZ 2 VEKİL BİLE KAZANABİLİR

Altınözü’nün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilmesi gerektiğini aktaran Karagön, yereldeki hedeflerinden de bahsetti. Karagön, “Altınözü’nün TBMM’de temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bizim yereldeki başarı çıtamız Millet İttifakı çatısı altında Altınözü’nden milletvekili çıkarmaktır. Millet İttifakı olarak ilçemizden bir vekil çıkarırsak kendimizi başarılı sayacağız” diye konuştu. Karagön böyle bir gelişme olması halinde Cumhur İttifakı’nın da Altınözü’ne öncelik verebileceğini ve belki de ilçenin iki milletvekili ile temsil edilmesi imkânının oluşabileceğini de sözlerine ekledi.

HATAYLI BİRİNE PARTİ GÖZETMEKSİZİN DESTEK VERİRİZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili açıklamalarını da değerlendiren Karagön, “Millet İttifakı henüz Cumhurbaşkanı adayını belirlemedi. Parti liderleri en doğru kararı vermek için çalışıyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımızın adının geçmesi tabiki bizi memnun eder. Sadece Millet İttifakı’ndan değil, Hataylı herhangi bir ismin Cumhurbaşkanı adayı olması büyük bir olaydır. Böyle bir durumda siyasi aidiyetine bakmaksızın destek veririz” diye konuştu.

FESTİVALİ ÖRNEK VERDİ, “DAHA ÇOK KAYNAŞMALIYIZ” DEDİ

Altınözü İlçe Teşkilatı olarak, partiler üstü bir organizasyon hazırlığında olduklarını söyleyen Karagön, ilçedeki 48 mahallenin de katılım gösterebileceği bir futbol turnuvası düzenlenebileceğini ifade etti. Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü’nün de bu konuya sıcak baktığını dile getiren Karagön, “Halkımızın, gençlerimizin kaynaşması için bu tür sportif faaliyetlerin çok faydalı olacağına inanıyorum. Örneğin Altınözü Gastronomi, Zeytin ve Zeytinyağı Festivalleri’nde ilçe sakinlerimizin bir araya gelerek nasıl kaynaştıklarına ve güzel vakit geçirdiklerine hepimiz şahit olduk. Siyasi hesaplar içine girmeden, ‘Önceliğimiz Altınözü, derdimiz Altınözü’ diyerek halkımızın siyasi görüşü ne olursa olsun bir arada birlik ve beraberlik içinde olmasını istiyoruz” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu