Kar yağışı hafta sonuna kadar etkili olacak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay son yılların en soğuk kışını yaşıyor. İlimizi yeniden etkisi altına alması beklenen kar yağışının hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Gece saatlerinde meydana gelecek kuvvetli buzlanmaya karşı vatandaşların dikkatli olması istendi

Türkiye genelinde etkili olan soğuk ve karlı hava Hatay’ı da etkisi altına almaya devam ediyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre Hatay’da soğuk ve karlı hava hafta sonuna kadar etkili olacak. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilimiz Hatay için, “Kıyı kesimleri yağmur ve karla karışık yağmurlu, iç ve yüksek kesimlerin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyılarda kuvvetli, iç kesimlerde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor” ifadelerine yer verildi.

ALTINÖZÜ’NDEKİ KAR ERİMEDEN YENİSİ YAĞACAK!

Hatay’ın en soğuk ilçelerinden biri olan Altınözü’nde Çarşambayla beraber, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri de kar yağışının etkili olması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta sonu ilçede etkili olan kar yağışının ardından oluşan beyaz örtü henüz erimeden yeni kar dalgası gelecek. Altınözü’nde Pazar gününe kadar kar yağışının aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışıyla beraber vatandaşları trafikte sıkıntı yaşamamaları adına kar lastiği ve kar zinciri olmadan yola çıkmamaları istendi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu