Kanun ordusu Jandarma 182 yaşında

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından Antakya Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende Hatay İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Emrullah Büyük, Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra program sona erdi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan Jandarma Teşkilatı’nın 182. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Doğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanan, eğitimli ve donanımlı kadrosuyla görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getiren Jandarma teşkilatının 182. Kuruluş yıldönümü kutladı.

Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak devletinin ve milletinin emrinde olduğunu ifade eden Vali Doğan, görevi başında şehit olan Jandarma Teşkilatı mensuplarına Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler dilediğinde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ise Jandarma Teşkilatı’nın 182. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Rahmi Doğan’a kabulünden dolayı arkadaşları ve şahsı adına teşekkür etti.

KAYMAKAM UYGUR’DAN 182. YIL MESAJI

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, yayımladığı mesajda “Ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden milletimizle el ele görev yapan Jandarma teşkilatımızın 182. kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

BAŞKAN SARI: DOSTA GÜVEN DÜŞMANA KORKU

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yayımladığı mesajda “Şanlı mazisiyle dosta güven, düşmana korku salan Jandarma teşkilatımızın 182. kuruluş yıl dönümünü kutluyor; Aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık, tüm jandarma personelimize de hayırlı görevler diliyorum” sözlerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu