Kahraba’dan KCU Künefesine Tam Not

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Hatayspor’un devre arası flaş transferi olan Mahmoud Kahraba, imza töreni sonrasında kendisine ikram edilen Künefeci Cihan Usta’nın künefesine  tam not verdi.

Künefeci Cihan Usta İşletmecileri Ali ve Cihan Yıldırım tarafından Mahmoud Kahraba için özel hazırlanan ve üzerinde Antep Fıstığı ile “Kahraba” yazılı künefe hem görseli hem de muhteşem lezzeti ile flaş transfer  Mahmoud Kahraba’dan büyük beğeni topladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın da katılımı ile satın alma opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiralanan başarılı oyuncu Mahmoud Kahraba’ya  künefe ikramı esnasında Başkanvekili Aydın Toksöz eşlik etti.

Künefe lezzetini çok beğendiğini söyleyen Mahmoud Kahraba,Muhteşem sunumlarından dolayı Künefeci Cihan Usta İşletmecileri Ali ve Cihan Yıldırım’a teşekkür etti.

Atakaş Hatayspor’un yeni transferine Hatay lezzetlerinde künefeyi ilk olarak ikram etme mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Künefeci Cihan Usta İşletmecileri Ali ve Cihan Yıldırım yaptıkları açıklamada:” Yeni transferimizin künefemizi beğenmesi  bizleri fazlası ile mutlu etti. Takımımızın gücüne güç katan Mahmoud Kahraba’ya hoş geldin diyerek başarılar dileğinde bulunuyoruz.”dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu