Kaburganın En Lezzetli Hali ” Asado “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Yüzde yüz 100 yerli ve helal kesim etleri ile müşterilerine sunduğu muhteşem et lezzetleri ile sektördeki istikrarlı yükselişini sürdüren Kasap Serkan&Fırın Kaburga etinden yaptığı  “ Asado “ ile tam not aldı. Taş fırında pişirimi 4 sat süren bu damak çatlatan lezzet tadanlarda bağımlılık yapıyor adeta.Diğer et lezzetlerinde olduğu gibi Asado yaparken çocuk yaşlardan bugüne içerisinde olduğu kasap sektöründe elde ettiği deneyimleri gözler önüne seren Serkan Dereci bu lezzeti tatmak üzere herkesi Ürgenpaşa mahallesinde işyerlerine davet etti.
Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında her türlü hijyen öneminin alındığı Kasap Serkan&Fırında pişen et lezzetleri en hızlı biçimde evlere servis yapılıyor.
“Et Bizim İşimiz” diyerek sözlerine başlayan Kasap Serkan&Fırın İşletmecisi Serkan Dereci ,Müşterilerine en lezzetli sunumları yapmak adına var güçleri ile çalıştıklarının altını çizerek Hatay mutfağı denilince ilk akla gelen muhteşem lezzetler Tepsi ve Kağıt kebabı başta olmak üzere tüm et lezzetleri ile oldukça iddialı olduklarını bir kez daha yineledi.

Asado Lezzeti Bir Başka
Son günlerde oldukça talep gören lezzetleri Asado’yu en güzel biçimde pişirim ile servis ettiklerini söyleyen Serkan Dereci  yapılışını tarif ettiği açıklamasında : “ Dinlenmiş az yağlı kaburga etimizi kullandığımız Asado’yu baharatlar ve zetyinyağı ile hazırladıktan sonra Aliminyum folyoya sarıyor ve taş fırınımızda 4 saat gibi bir süre pişiriyoruz. Oldukça uzun süre pişen bu muhteşem lezzet sunum yaptığımız müşterilerimizin damaklarında eşsiz bir lezzet bırakmaktadır.Bugüne kadar tadına bakan tüm müşterilerimizden tam not alan Asado’yu sipariş verecek olan müşterilerimiz 4 saat pişirim süresini göze alarak öyle sipariş vermelidirler.Herkese afiyet olsun.”dedi.
Modern dış görünümü ,Salonda uygulanan hijyen kuralları ve muhteşem lezzetleri ile bizlerden de geçer not  alan Kasap Serkan&Fırın’a 0 326 221 50 60 ile 0 552 703 30 30 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu