Jet Turizm’den Anlamlı Çağrı Defne Devlet Hastanesi İçin Hepimiz Elimizi Taşın Altına Koyalım

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizin saygın ve köklü yolcu taşıma  firmalarından olan ve aynı zamanda  Sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi kendine ilke edinen JET Turizm, Hatay’ın nüfus yoğunluğu yönünden önemli ilçelerinden biri olan Defne’de ihtiyacı hissedilen Devlet Hastanesi’nin kurulması için herkesi elini taşın altına koymaya davet ederek  JET Turizm üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını açıkladı.

Defne ilçesinde büyük bir eksiklik olan Defne Devlet Hastanesi’nin Devlet-Vatandaş işbirliği ile yapılabileceğini de öneren Jet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Küçükdüveyki, yetkililerin başlatacağı kampanya ile önerinin destek bulacağına inandığını söyledi.

Küçükdüveyki açıklamasında; “Pandemi süreci her konuda olduğu gibi gerek sağlık gerek ekonomi gerekse hayatımızda farklı zorunlulukları getirdi. Dünyayı olduğu gibi ülkemizi de derinden sarsan ve sayısız canımızı kaybetmesine neden olan Kovıd-19 salgını, aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışma olgusunu da hatırlattı.  Defne ilçemizin ihtiyacı olan Devlet Hastanesine kavuşmamız için; Hatay Valimiz sayın Rahmi Doğan başta olmak üzere, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanımız sayın İbrahim Güzel, STK Başkanlarımız  ve kıymetli yöneticilerimizin öncülüğünde kampanya açmasını öneriyoruz. Bu önerimizle birlikte de destek olacağımızı belirtmek istiyoruz” dedi.

DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA BORCUMUZ VAR

Yerelin her birey için doğup, büyüdüğü toprakları hatırlattığı kadar gelişmesi ve kalkınmasının da önem taşıdığını belirten Küçükdüveyki; “Hatay’ın en büyük ilçelerinden biri olan, 154.820 nüfuslu Defne ilçemiz, sahip olduğu tarihi zenginlikler, olağanüstü lezzetler ile turizm faaliyetlerinin en yoğun ilçelerden biridir. Herkesin beklentisi ilçemizde yapılması düşünülen Devlet Hastanesidir. Halkımızın teveccühü ile günden güne büyüyen Hatay’ın JET Turizm ailesi olarak, çok şey borçlu olduğumuz halkımızın yararına olan her çalışma ve faaliyetin her daim destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bizler; Defne ilçemize zenginlik katacağına inandığımız öneri ile Defne’ye gerekli sağlık yatırımının kısa zamanda kavuşacağına inanıyoruz” dedi.

Gönülbirliği, işbirliği ile değim yerindeyse imece ruhuyla yapılacak çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını da belirten Oktay Küçükdüveyki, açıklamasını şöyle tamamladı: “Bizi bugünlere getiren halkımıza karşı vazife saydığımız, verilecek her türlü görevi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu bağlamda tüm halkımıza sağlıklı günler diler, saygılarımızı sunarız.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu