İyi Kalpli Kahve “Good For You” Altınözünde

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Son dönemin parlayan yıldızı Altınözü peş peşe açılan projelerinin yanında ilçeye kazandırılan elit mekanları ile de dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.İşte onlardan bir tanesi hem harika bir kahve içebileceğiniz hem de kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir konseptle kısa bir süre önce Sarılar mahallesinde faaliyete başlayan “Good For You Kahve Dükkanı “…

Feride Balıkçıoğlu ve Edward Balıkçıoğlu kısa süre önce Altınözü’nde açtıkları Good For You kahve dükkanı ile bir ilke imza attılar.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan ancak kahve aşkı ile yolunu Good For You buluşturan Feride Balıkçıoğlu, kahve dükkanı açma girişimlerinden bahsederek, “ Kahve dükkanı açma girişiminde bulunmamın temel sebebi hayallerime ulaşmamdaki ilk adım olmasıydı. Kendi işimin patronu olmak istedim. Ve bunun bana iyi geleceğini düşündüm. Kahve dükkânımızın felsefesi minimalimiz, sadelik ve yalınlıktır. Dekora değil insana önem veriyoruz. Bizim merkezimizde, temelimiz de insan ve insan hikâyeleri var. Sistemimiz de, kurumsa bir şirket olduğumuz için 6 adımdan oluşuyor. Dükkânımızda gerçek insan hikâyeleri, iyilik projeleri, ücretsiz eğitim atölyeleri oluşturacağız” dedi.

Feride Balıkçıoğlu, “Yapmayı istediğimiz çok şey var. Dükkânımız bizim için bir oyun alanı, bir sahne. Tiyatro alanı gibi düşünün. Burası hayatımızı oynadığımız yer. En önemlisi ise sevdiğimiz işi, mutluluk ile yaptığımız bir iş yeri. Good For You, dünyada en hızlı büyüyen Franchising. Bizim yollarımız nisan ayında kesişti. Good For You hayatımıza kısa sürede çok şey kattı. Biz sadece kahve üzerine kurulu bir dükkanız. Altınözü’ne de yeni bir soluk getirdik diyebiliriz. Altınözü’nün ilk ve tek kahve dükkanıyız. Kahvelerimiz Kolombiya’dan geliyor. Emekçi kadınlar tarafından toplanıyor. Kolombiya’da yaşayan organik tarım yapan çiftçi bir ailenin çiftliğinden elle toplanan çekirdekler alınıyor ve işleniyor. Türkiye’ye yani bizlere gönderiliyor bizde en iyi şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Biz insanlara orta sertlikte kahve sunuyoruz. En özlemlisi de müşterilerimize “ yine değil yeni bir kahve hazzı sunuyoruz” diye belirtti.

Sarılar mahallesinde açtıkları kahve dükkânıyla mahalleye yeni bir soluk getiren Feride Balıkçıoğlu ve Edward Balıkçıoğlu çifti, “ Kahve dükkânımızı açtığımız ilk günlerde insanlar sadece kahve dükkanı olur mu dediler. Ancak gelip kahvemizin lezzeti ile tanıştıktan sonra fikirleri değişti. Çok güzel ve memnun edici geri dönüşler aldık. Şu an çok yeni olduğumuz için bazı atılımlarda bulunmadık. Ancak çok güzel projelerimiz olacaktır. İlerleyen zamanlarda burayı bir eğitim atölyesine çevireceğiz. Hem kahve dükkânı hem de insanların bir araya gelip deneyimlerini paylaştıkları bir alan olsun istiyoruz. Bir kahve topluluğu oluşturma düşüncesindeyiz. Dükkanımız hayatın tadını çıkardığımız bir alan” dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu