İSTE’DE GİRİŞİMCİLİĞİN ALTYAPISI HAZIR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ile Girişimcilik Kulübü Protokolü imzaladı. Böylesi anlamlı bir günde yine anlamlı bir imzayı atan İSTE, kadınlara yönelik Girişimcilik Kulübü kurulması yoluyla öğretim elemanlarının, personelin ve öğrencilerin girişimcilik alanında gelişimlerine destek olacak.
İSTE Rektörlük Makamında düzenlenen törenle protokole imza atan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanı Yeşim Ugutmen iş birliğinin her iki kurum ve tüm yararlanıcıları için hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Hayatın her alanında kadınlarla eşit sayıda ve eşit haklarda var olmanın sürdürülebilir bir kalkınma için önemli olduğunu ifade eden Rektör Depci “Bugün, üniversitemizde girişimcilik ekosistemini arttırma çabalarımıza bir yenisini daha ekledik. Gerek personelimizin gerekse öğrencilerimizin yararına olacak her türlü iş ve işleyişi sağlamaya devam ediyoruz. İlerlemek, gelişmek ve geliştirmek isteyen herkes için altyapıyı hazırlıyoruz. Attığımız her adım İSTE Ailesi’ne yeni olanaklar ve yeni ufuklar inşa ediyor. Yeni iş birliğimizin de yepyeni işlerin önünü açacağına inanıyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu