İSTE, PAYDAŞLARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü ile sosyal ve bilimsel alana yönelik iş birliği protokolü imzaladı.

İSTE Rektörlük Makamında düzenlenen törende İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ile İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Buket Karaca, bu önemli iş birliğinin her iki kurum ve bütün faydalanacaklar için hayırlı olması temennisinde bulunarak protokole imza attı.

İmzalanan protokol çerçevesinde İSTE, İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün ihtiyaç duyabileceği hizmet içi eğitim, eğitim alt yapısının iyileştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi veya eğitim öğretim desteği sağlanması gibi konularda uzmanlık desteği sağlayacak. Bu kapsamda İSTE öğretim elemanlarınca İlçe Sağlık Müdürlüğü’nce uygun görülecek koşullarda veri toplanabilecek ve araştırma yapılabilecek.

Yeni bir iş birliği protokolünü imzalamaktan mutluluk duyduğunu belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştirdiğimiz protokol ile paydaşlarımıza bir yenisini daha eklemiş olduk. Bu kapsamda İSTE Ailesi olarak Sayın Dr. Buket Karaca ve ekibinin düzenleyeceği sağlık, sosyal ve bilimsel çalışmalarda yanlarında olacak ve kendilerini destekleyeceğiz. İskenderun’umuz için herkesle uyum ve iş birliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu