İstatistikler “Hatayspor kazanır” diyor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bu sezon İstanbul takımları dışında karşılaştığı tüm rakiplerinden 3 puan alan Hatayspor, Adana Demirspor karşısında da maça favori olarak çıkacak. Hatayspor bu sezon 4 maçta galibiyet alamazken bu maçların tamamında da İstanbul takımlarına karşı oynadı

Süper Lig 12’inci hafta maçında Adana Demirspor’la karşılaşacak olan bordo beyazlılar zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak milli maç arasına moralli girmek istiyor. 11 haftada 7 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan bordo beyazlılar haftaya 23 puanla ikinci sırada girdi. Adana Demirspor 3 galibiyet 4 beraberlik ve 4 yenilgiyle 13 puan topladı ve haftaya 12’inci sıradan giriş yaptı.

Hatayspor bu sezon 4 maçta galibiyet alamazken bu maçların tamamında da İstanbul takımlarına karşı oynadı. Son olarak Beşiktaş’ı deviren bordo beyazlılar İstanbul takımlarını yenememe serisini sonlandırmayı başardı. Adana’dan 3 puanla dönmek isteyen bordo beyazlılar İstanbul takımları dışında oynadığı tüm maçları kazanma serisini ise sürdürmek istiyor.

ADANA’DAN 3 PUANLA DÖNÜP MİLİ ARAYA MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan Adana Demirspor maçı öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Hatayspor olarak ligde iyi bir konumda olduklarını ve Adana deplasmanında da bu konumlarını korumayı hedeflediklerini ifade eden başarılı çalıştırıcı, maçın zor geçeceğini Adana Demirspor takımının özellikle hücum anlamında önemli oyunculara sahip olduğunu söyledi.

Daha önce milli maç arasına galibiyetle girdiklerini ve yine benzer bir şekilde Adana’dan 3 puanla dönerek milli araya moralli girmek istediklerini dile getiren Ömer Hoca, oyuncularının zorlu Adana deplasmanından iyi bir oyun ve iyi bir sonuçla ayrılacağına olan inancını paylaştı.

Erdoğan, “Adana Demirspor maçı bizim için çok önemli bir maç. Şu ana kadar ligde çok iyi bir gidişatımız var. Bu iyi gidişatı hafta da devam ettirmek istiyoruz. Özellikle bu milli maç arası öncesinde kazanarak moralimizi yüksek tutmaya devam etmek istiyoruz. Adana Demirspor gerçekten çok önemli oyunculardan kurulu bir takım. Özelikle hücum hattında dikkat etmemiz gereken oyuncuları var. Zor bir maç olacak. Ama biz de gidip kendi oyunumuzu sahada sergilemek istiyoruz. Tabi çok mücadele etmemiz ve çalışmamız gerek bu maçta. İnşallah oyuncularım son maçlardaki çıkışını devam ettirecek o maçta” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu