İstanbul’u yenersek Dünya Kupası arasına hedeflediğimiz puanla gireceğiz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda dinamik ısınmanın ardından, pas drili ve dar alan çalışması yapıldı. Hatayspor’da Ognjen Vranjes sarı kart cezası nedeniyle İstanbulspor maç kadrosunda yer almayacak.
Gerçekleşen idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Hatay’a gelmeden önce Dünya Kupası nedeniyle liglere verilecek araya kadar 12 ile 15 puan arasında bir hedef koyduklarını ifade etti ve İstanbulspor maçını kazanmaları halinde bu hedefe ulaşmış olacaklarını söyledi.
MOTİVASYONUMUZ İYİ ENERJİMİZ YÜKSEK
İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdüğünü dile getiren genç çalıştırıcı, “Oyuncularımın motivasyonu enerjisi gayet iyi. İnşallah İstanbulspor maçını kazanarak milli takım arasına gireceğiz” dedi.
Dünya Kupası arasında Antalya’da kamp yaparak hazırlık maçları oynayacaklarını açıklayan Demirel, “Dünya Kupası’nda sonra takıma izin vereceğiz, onun planlamasını yapıyoruz. İstanbulspor maçından sonra gerekli bilgilendirmeler yapılacak. İznin ardından Antalya’da kampa gireceğiz. Orada hazırlık maçlarıyla beraber ligin kalan periyoduna hazırlanacağız. Biliyorsunuz ondan sonra bir devre arası olacak ama orada izin kullanmayacağız. O yüzden buradaki arayı futbolculara izin vererek kullanacağız. Oyuncuları da fazla yıpratmak istemiyoruz” diye konuştu.
BERTUĞ’U RİSKE ETMEK İSTEMİYORUM
Başakşehir maçında sakatlanan genç forvet Bertuğ Özgür Yıldırım’la ilgili son durum hakkında da bilgi veren Volkan Hoca, “Bertuğ son maçta bir sakatlık problemi yaşamıştı. Ama bu çok önemli bir problem değil. Bertuğ’u İstanbulspormaçına hazırlamaya çalışacağız. Ama riske de etmek istemiyoruz. Çünkü ufak sakatlık bile olsa ilerleyen vadelerde eğer üstüne giderseniz sizi zorlayabiliyor. O yüzden doktorların bize söylediği tarifeyi uygulayacağız. Bertuğ’a ihtiyacımız olursa kullanırız. Ama ihtiyacımız olmadığı sürece o sakatlığın üzerine gitmek de istemiyoruz” diye konuştu.
KÖTÜ PERFORMANSA BİLE EVET AMA SAKATLIĞA HAYIR!
Kevin Soni’nin mili aradan sonra takıma dahil olacağını ve Soni’nin milli davet aldığını ifade eden Volkan Demirel, “ Kevin Soni milli takımına davet edildi. Milli takıma gidecek. Ondan sonrasında dönecek. Onu kullanmak istiyoruz. Çünkü çok önemli oyuncu olduğunu biliyoruz. Cristian Atsu da biliyorsunuz sakat gelmişti daha doğrusu biz geldiğimizde sakattı. Ondan sonra bir kupa maçında kullandık, sakatlığı nüksetti. Onu da tamamen hazırladıktan sonra sahaya almak istiyorum. Çünkü bir daha sakatlanmasını istemiyorum. Çünkü sakatlık benim takımlarımda her zaman en son istediğim şeydir. Kötü performans bile kabul edebilirim ama sakatlık istemiyorum. Çünkü oyuncularımın hepsine ihtiyacım var” değerlendirmesini yaptı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu