İskenderunspor, ilk yenilgisini aldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta çıktığı ilk 5 maçı kazanan İskenderunspor, 6’ncı hafta maçında konuk olduğu Zonguldak Kömürspor’a 2-1 yenilerek ligdeki ilk puan kaybını yaşadı. Zonguldak Kömürspor’u galibiyete taşıyan goller 39’uncu dakikada Emre Kara, 87’nci dakikada da Eyüp Akcan’dan gelirken, İskenderunspor’un tek golünü 90+4’üncü dakikada Muhammed Enes Durmuş kaydetti.
Öte yandan müsabakanın 55’inci dakikasında Zonguldak Kömürspor’dan Eray Ataklı, 90+3’üncü dakikada da İskenderunspor’dan Ali Keten kırmızı kart gördü. Alınan bu sonucun ardından İskenderunspor, 15 puan ile grupta liderliğini sürdürdü.
BOLAT: BİZİM İÇİN ÇOK ŞANSSIZ BİR MAÇ OLDU
Maçın arından bir açıklama yapan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Karadeniz deplasmanında Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında alınan yenilginin ardından yaptığı açıklamada, “Yolumuz uzun, hedefimize devam ediyoruz” dedi. Başkan Bolat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yolumuz uzun, bizim için çok şansız bir maç oldu. Yolumuza ve hedefimize devam ediyoruz. Allahın izniyle her şeyin en iyisini yapacağız” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu