İSKENDERUNLU İŞİNSANI SİLAHLA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antalya’nın Alanya ilçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada 2 çocuk babası, Otel işletmecisi ve diş kliniği sahibi Ömer Karaman (42) silahla vurulması sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay Güller Pınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı’ndaki yürüyüş yolunda meydana geldi. Bir şahıs ile iki kişi arasında tartışma çıktı. İsmi belirlenemeyen şahıs, silahla açtığı ateş sonucu iki kişi yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılar, Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan Ömer Karaman (42) yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama veda etti. Diğer yaralının ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Hayatını kaybeden Ömer Karaman’ın uzun yıllar önce kardeşleriyle birlikte İskenderun’dan Antalya’nın Alanya ilçesine yerleşerek otel işletmeciliği ve diş kliniği sahibi olduğu öğrenildi. Acı Haber İskenderun’daki yakınları, arkadaşlarına da ulaştı ve vefatı sevenlerini yasa boğdu.
Evli ve iki çocuk babası olan merhum Ömer Karaman’ın cenazesi Alanya Aşağıoba Mezarlığında ikindi namazına müteakip gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu