İskenderun’da enkazdan ceset çıktı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremde yıkılan bir binanın kaldırılan enkaz yerindeki suyla kaplı bodrum bölümünden bir erkek cesedi çıkarıldı.

Sudan çıkarılan cesedin depremle alakasının olmadığı belirlendi. Edinilen bilgilere göre, 6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan, içerisinde çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği Çay Mahallesi Beş Temmuz Caddesi üzerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısındaki Pera Palasın kaldırılan enkazında sabah saatlerinde bir erkek cesedi olduğu ihbarı yapıldı. Bilgeye Emniyet ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kaldırılan enkazda binaya ait olan ve üzeri açık strafor kaplı bodrum kısmında biriken suyun yüzeyinde görülen cesedin çıkarılması için İtfaiye ekipleri çalışma başlattı. Yangın merdiveni uzatılan, üzeri straforla kaplı su dolu bodrumdan 70 yaşlarındaki bir erkek cesedi çıkarıldı.

KONUYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu arada önceki gün Esentepe Mahallesinde ikamet eden, evinden yarım saat içerisinde geri geleceğini söylediği ancak geri dönmediği öğrenilen 73 yaşındaki Mustafa Çavdar’ın kayıp ihbarı yapan aile yakınlarına polis ulaştı. Mustafa Çavdar’ın depremde yıkılan binanın enkazında gezinirken üzeri tamamen strafor kaplı suyun içine düştüğü ve hayatını kaybettiği belirlendi. Ekipler tarafından suyun içerisinde çıkarılan 73 yaşındaki Mustafa Çevdar’ın cansız bedenini gören aile yakınları büyük bir şok yaşadı. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu