İSKENDERUN’DA 10 BİN FİDAN DAĞITILDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Orman işletme şefliği Orman Haftası dolayısıyla kent merkezinde farklı noktalarda doğayı yeşillendirmek üzere vatandaşlara badem ve defne fidanı dağıtımı gerçekleştirdi.
21 Martta başlayan Orman haftası nedeniyle Orman İşletme Şefliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen fidan dağıtımı etkinliği İskenderun’un birçok noktasında vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Sabah saatlerinde Şehit Pamir Caddesi üzerinde Havuzlu Çarşı girişinde Orman İşletme ekiplerinin yaptığı fidan dağıtımında, yaklaşık 1000 fidanı bir saat gibi kısa süre içerisinde tamamlandı.
Muhafaza memuru Salih Çelikçi, İskenderun Orman İşletme Şefliği olarak şuan defne ve badem ağacı fidanları dağıtımı yaptıklarını ifade ederek “Her yıl geleneksel olarak yaptığımız bir etkinlik. Orman Haftası dolayısıyla bugün toplamda 7-8 noktada aynı fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Yeşil bir ülke için, yeşil bir Türkiye için, bu çalışmalar Türkiye’nin her yerinde yapılıyor. Biz de İskenderun Orman İşletmesi olarak burada fidan dağıtımı yapmaktayız. Burada şuan 1.000 taneye yakın fidan var ama totalde 10 bin taneye yakın fidan dağıtımı yapıldı” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu