İSKENDERUN TAZYİKLİ SU İLE YIKANDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kentin en işlek caddesinde hem sıcak havada ortamı ferahlatmak, hem de toz kalkmasının önüne geçmek üzere kaldırımı tazyikli su ile yıkadı.
6 Şubat depremleriyle yıkılan binalar, enkaz kaldırma çalışmalarının yarattığı tozun kentte insan hayatını olumsuz etkilediği İskenderun’da, havaların da ısınmaya başladığı şu günlerde Hatay Büyükşehir Belediyesini harekete geçirdi.
HBB itfaiye aracı ve zabıta ekiplerinin nezaretinde İskenderun’un en işlek caddesi Şehit Pamir’de bir süredir başlatılan yolları sulama çalışmalarına bugün kaldırımların da tazyikli suyla yıkanma hizmeti de eklendi.
İskenderunlu yıkanan ve pırıl pırıl olan, temizlenen kaldırımda toz kalkmadan yürümenin keyfine varırken, ekiplerin tazyikli su ile kaldırımları yıkama çalışmalarının devam ettiği gözlendi. Şehit Pamir Caddesi’nde Çok katlı otoparktan itibaren kaldırımı, tazyikli su ile yıkayan, HBB ekiplerinin çalışması vatandaşlar ve esnaftan da takdir topladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu