İskenderun İlçe Tapu Müdürlüğü görevine atanan Leyla Sarıbal Egin, göreve başladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Atatürk Bulvarında hizmet veren İskenderun İlçe Tapu Müdürlüğü binasının depremden dolayı kullanılamayacak durumda olması dolayısı ile İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı numara 20’deki yeni adresinde hizmet vermeye başladı.
Tapu Müdürü Leyla Sarıbal Egin, vatandaşa sağlıklı ve huzurlu bir ortamda hizmet vereceklerini belirterek tapu müdürlüğü ile ilgili işlemleri Mustafa Kemal mahallesindeki hizmet binasına gelerek takip edilebileceğini ifade ederek 6 Şubatta yaşanan 04.17 depremi dolayısıyla halka geçmiş olsun dileklerini sunarak, yaşamını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, kentimize yeni atanan İskenderun Tapu Müdürü Leyla Sarıbal Egin’e görevinde başarılar dileyerek “Hoş geldiniz. Yaşadığımız zor süreçte vereceğiniz hizmetle halkımızın yanında olacaksınız. Yeni görev yeriniz olan İskenderun’umuzda Şahsınızda, Müdür Yardımcılarınıza ve personelinize başarı dileklerimi sunuyorum ” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu