İndirim Protokolüne İmza Attılar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yaptığı başarılı çalışmalar ve düzenlediği etkinlikler ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği (HATOKDER) ile Hatay Psikologlar Derneği arasında indirim protokolü imzalandı.

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği ve Hatay Psikologlar Derneği yönetim kurulu üyelerinin hazır bulundukları imza töreninde HATOKDER Başkanı Fatma Oduncu ve Hatay Psikologlar Derneği Başkanı Gülşen Filazioğlu Çokluk tarafından imzaların atılması ile indirim protokolü yürürlüğe girdi.

İmzalanan protokol ile Hatay Psikologlar Derneği üyelerinin çocuklarına Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği üyesi okullarda indirim imkanı sağlandı.

Şehrimiz için önem arz eden iki dernek arasında güzel bir protokol imzalanmıştır diyerek sözlerine başlayan Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu yaptığı açıklamada:” Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği yönetim kurulu olarak, bugün Hatay Psikologlar Derneği başkanı sayın Gülşen Filazioğlu Çokluk ve yönetim kurulu ile bir araya geldik. Toplantıda; iki dernek arasında gerçekleştirilecek ortak projeler hakkında bir fikir birliğine varılmış ve neticesinde bir indirim protokolü imzalanmıştır. Yapılacak ortak çalışmaların ve  protokolün tüm kurumlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Okul öncesine dikkat çekmek, Farkındalık yaratmak, Bu alanda okul öncesi okullaşma oranını maksimum seviyeye çıkarabilmek ve en önemlisi Her çocuğun okul öncesi eğitimden faydalanmasını sağlayabilmek amacıyla HATOKDER olarak Bu indirimleri hayata geçirmeye çalışıyoruz.Yine bu indirimlerimiz ile ekonomik dalgalanmadan etkilenen ailelerin çocuklarına da ulaşabilmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda elimizden geldiğince diğer kurumlarımızla da böyle bir işbirliği çalışmaları yapacağız.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu