İMAMOĞLU’NDAN SAMANDAĞ’A JEST SÖZÜ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Eryılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Samandağ’ın ve ülkemizin geleceği ile ilgili istişarelerde bulunarak, İBB Başkanı İmamoğlu’nun Samandağ’a çok güzel bir jesti olduğunu ve bunu en kısa zamanda halkımızla paylaşacağının müjdesini verdi.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; “ Parti Meclisi Üyemiz ve 24. Dönemden Milletvekili dostum Sayın Gökhan Günaydın ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ettik.

Ülkemizi aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu’na misafirperverliğinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ayrıca sayın İmamoğlu’nun Samandağ’ımıza yapacağı jesti, sonraki günlerde siz değerli halkımızla kısa süre içerisinde paylaşacağımızı belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu