İLÇEMİZİN DÖRT BİR YANINDA HUMMALI ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediyesi ekipleri vatandaşların taleplerini en kısa sürede karşılamak amacıyla ilçe genelinde canla başla çalışmalarını sürdürüyorlar.

Her gün ilçenin birçok farklı mahallesinde çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından  yol genişletme, zemin düzenleme, duvar örme, kaldırım yapım, onarım ve parke kaplama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak; Kuşalanı Mahallesi okul yolunda yol genişletme ve düzenleme çalışmaları, Deniz Mahallesi Atatürk Sahil Parkı yanında kaldırım yapım çalışması, Atatürk Mahallesi ve Kurtderesi Mahallesi’nde parke ve onarım çalışmaları, Tekebaşı Mahallesi 229. Sokak’ta altyapı drenaj bağlantı onarımı, zemin iyileştirme, yol genişletme ve duvar örme çalışmaları, Yaylıca Mahallesi, Mağaracık Mahallesi, Sutaşı Mahallesi ve Yeni Mahalle’de tesviye ve zemin düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

 

SAMANDAĞ’IN  SOKAKLARI RENKLERE DOYUYOR.

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  park ve refüjlerde bulunan ağaçların ilaçlama ve budama çalışmalarının yanı sıra refüjlerde gerçekleştirdikleri çiçeklendirme çalışmalarıyla ilçenin her bir yanı canlı renklere doyuyor.

Aynı zamanda üreten belediyecilik ve tasarruf anlayışıyla Samandağ Belediyesi bünyesinde kurulan seralarda yeni bitki ve çiçek ekim çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

TEMİZLİK EMEKÇİLERİ SAHADA TEMİZ YARINLARA SAHİP ÇIKIYOR.

Samandağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelindeki temizlik çalışmaları ile doğayı korumaya, ilçenin temiz yarınları için çabalamaya devam ediyor. Her sabah güneşi selamlayarak işe koyulan ekipler, araç ve ekipmanlarıyla birlikte ilçe genelinde çöp toplama,yol ve kaldırımları süpürme,konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkları kaldırma çalışmalarını büyük bir özveriyle gerçekleştiriyorlar.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Bizler ekiplerimiz ile sahada ve her koşulda vatandaşlarımızın hayal ettiklerini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccüh ekiplerimize ve bizlere daha fazla çalışma azmi katıyor. İlçemizi daha güzel, daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için bütün ekiplerimizle yüksek bir koordinasyonla çalışmaya devam edeceğiz. Bu hususta üstün gayret gösteren bütün emekçilerimize ve bize destek olan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ ifadelerinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu