İlçe protokolü muhtarlarla 2022 yılını değerlendirdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü ve kurum amirleriyle birlikte mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 2022 yılının son toplantısında kurumların yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar masaya yatırıldı. 2022 yılı değerlendirildi. Gerçekleşen toplantıda muhtarların talep ve önerileri dinlendi. Sorunların çözümü üzerine çeşitli istişarelerde bulundu.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, muhtarları dinleyerek sorunlara çözüm üretmek için çalışmaya devam edeceklerini ve muhtarlarla iç içe olarak ilçeye hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

BAŞKAN SARI: YENİ YILDA DA MUHTARLAR ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ OLACAK

Başkan Sarı,toplantıya ilişkin yaptığı bilgilendirmede, “Muhtarlarla Buluşma Toplantısı kapsamında Belediyemiz Konferans Salonunda İlçe kaymakamımız, kurum amirlerimiz ve değerli muhtarlarımızla bir araya gelerek, muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinledik, çalışmalarımız hakkında istişare ettik. Yılın son toplantısında muhtarlarımızla yaptığımız görüşmede, talep ve önerilerin yanı sıra geride bırakmak üzere olduğumuz 2022 yılının değerlendirmesini de yaptık. Altınözü Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi yeni yılda da aynı işbirliği ruhuyla ilçemizi muhtarlarımızla beraber yönetmeyi sürdüreceğiz.  Yeni yılda da muhtarlarımız çözüm ortağımız olacak. Hizmet noktasında vatandaşlarımız ile belediye arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızla birlikte değişen, gelişen ve güzelleşen ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu