İl protokolü şehitliğe karanfil bıraktı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Hatay Valisi Rahmi Doğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Antakya Şehitliğinde düzenlenen törene katıldı.
Antakya Şehitliğinde, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törene Vali Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Özkaya, Hatay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Taceddin Pınar, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İlçe Belediye Başkanları, Kurum İl Müdürleri, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ve Aziz Şehitlerimizin yakınları katıldı.
Tören, Vali Doğan ve il protokolü tarafından şehitlerimizin kabirlerinin tek tek ziyaret edilmesi ve karanfil bırakılmasının ardından şanlı bayrağımızın ilelebet semalarımızda dalgalanması için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunması ve İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay tarafından dua edilmesiyle son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu